Tην κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ έθεσε ως στόχο του ο Γκάρι Ροντρίγκες, μετά την υπογραφή του τριετούς διάρκειας συμβολαίου του με το «δικέφαλο» του Βορρά.

«Νιώθω υπέροχα που βρίσκομαι εδώ, σε αυτόν το μεγάλο ελληνικό σύλλογο. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι μου έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστώ εδώ. Ανυπομονώ να παίξω για τον ΠΑΟΚ. Είδα στο ίντερνετ πως ο νέος αθλητικός διευθυντής της ομάδας είναι ο Άρνεσεν και ο καινούργιος προπονητής της ο Ιγκόρ Τούντορ. Γνώριζα, επίσης, πως η ομάδα συμμετέχει στο Europa League και είναι μια από τις καλύτερες στην Ελλάδα. Στο ίντερνετ είδα και για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο πως είναι υπέροχοι» ανέφερε αρχικά στο επίσημο σάιτ του συλλόγου ο μεσοεπιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν συνεχεία ο πρώην άσος της Έλτσε επισήμανε: «Για μένα ο ΠΑΟΚ είναι ένας σύλλογος που θα παλέψει για το πρωτάθλημα και είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Η φιλοδοξία μου είναι να είμαι ένας καλός παίκτης για τον ΠΑΟΚ, για όλο το σύλλογο, για όσους βρίσκονται εδώ και αποτελούν μέλη μιας καλής ομάδας. Θέλω, επίσης, να γίνω πρωταθλητής, να κατακτήσω το πρωτάθλημα. Νομίζω πως αυτό είναι φιλοδοξία του κάθε παίκτη που αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ. Θέλω να γίνω πρωταθλητής και ένας σπουδαίος παίκτης της ομάδας».

Αναφορικά με την αγωνιστική κατάστασή του, εξήγησε: «Θέλω να ξεκινήσω τις επόμενες εβδομάδες να δουλεύω. Ελπίζω να είμαι καλά και δυνατός για να κάνω κάποια πράγματα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης