Εκτός ομάδας της Σαουθάμπτον θα μείνει για δύο εβδομάδες ο Ντάνι Οσβάλντο, καθώς ο αγγλικός σύλλογος τιμώρησε την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του, ύστερα από περιστατικό που έλαβε χώρα στο προπονητικό κέντρο των «αγίων».

Η Σαουθάμπτον δεν αποκάλυψε τι ακριβώς συνέβη, ωστόσο σε ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της αναφέρει ότι «ο σύλλογος πήρε γρήγορα και κατάλληλα μέτρα γι’ αυτό που θεωρεί παράβαση της συμπεριφοράς που αναμένεται από τους παίκτες του» και προσθέτει πως δεν θα προβεί σε περαιτέρω σχολιασμό επί του θέματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 28χρονος επιθετικός, ο οποίος γεννήθηκε στην Αργεντινή, αλλά είναι διεθνής με την εθνική Ιταλίας, εντάχθηκε τον περασμένο Αύγουστο στο δυναμικό της Σαουθάμπτον, έναντι του ποσού-ρεκόρ για τον σύλλογο των 15 εκατομμυρίων λιρών από τη Ρόμα, ωστόσο μέχρι στιγμής έχει σημειώσει μόνο τρία γκολ σε 12 εμφανίσεις.

Μέσα στον Ιανουάριο η Αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του επέβαλε ποινή αποκλεισμού τριών αγωνιστικών και πρόστιμο 40.000 λιρών για τη συμμετοχή του σε συμπλοκή που έλαβε χώρα στον αγωνιστικό χώρο, στην αναμέτρηση του Δεκεμβρίου με τη Νιούκαστλ.

Την περασμένη εβδομάδα η Σαουθάμπτον απέρριψε προσέγγιση της Ίντερ για να αποκτήσει τον Οσβάλντο με τη μορφή του δανεισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης