Ο αθλητικός διευθυντής της Μαρσέιγ, Ζοζέ Ανιγκό, παραδέχθηκε πως οι συζητήσεις με τον Ολυμπιακό για τον Αμαλφιτανό είναι σε καλό δρόμο, ωστόσο δεν έχει υπάρξει ακόμη συμφωνία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην εφημερίδα «Sportday»: «Συζητάμε με τον Ολυμπιακό, όντως. Οι διαπραγματεύσεις είναι σε καλό δρόμο, αλλά ποτέ δεν μπορείς να προδικάσεις την έκβαση μιας μεταγραφικής υπόθεσης. Δεν μπορώ να ξέρω τι θέλει ο Αμαλφιτανό, αλλά φαντάζομαι πως για να μπαίνει στη διαδικασία της διαπραγμάτευσης, θα τον ενδιαφέρει η προοπτική της Ελλάδας και του Ολυμπιακού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εμείς, όπως κάθε σοβαρός σύλλογος, θα συζητήσουμε την οποιαδήποτε ανάλογη πρόταση», είπε αρχικά ο αθλητικός διευθυντής της Μαρσέιγ για τις επαφές με τον Ολυμπιακό και συνέχισε: «Δεν μπορώ να ξέρω πότε θα τελειώσουν οι συζητήσεις. Δεν είμαστε μακριά, δεν είμαστε όμως και κοντά. Σε τέτοιες υποθέσεις, οι λεπτομέρειες είναι αυτές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Δεν υπάρχουν άλλοι ενδιαφερόμενοι αυτή τη στιγμή, τουλάχιστον όχι με την επισημότητα που έχει δείξει ο Ολυμπιακός».

Επιμέλεια: Γιώργος Περράκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης