Το σενάριο να διασταυρώσουν τα ξίφη τους στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός δεν είναι απίθανο, μετά τη σπουδαία νίκη των «πρασίνων» στη Μαδρίτη κόντρα στη Ρεάλ.

Οι «ερυθρόλευκοι» με νίκη απόψε κόντρα στη Μακάμπι στο ΣΕΦ (21.00) φουλάρουν για τη 2η θέση, ενώ οι «πράσινοι» δεν αποκλείεται να κερδίσουν ακόμη και την 3η θέση, προσπερνώντας τη «βασίλισσα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, υπό συνθήκες μπορούν να καταλάβουν και μία από τις πρώτες δύο θέσεις του ομίλου τους, αποκτώντας και το πλεονέκτημα έδρας.

Πλέον, οι Κυπελλούχοι Ελλάδας ψάχνουν μία νίκη στις τελευταίες δύο αγωνιστικές για να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την πρόκριση, αν και μπορεί να τα καταφέρουν, εάν γνωρίσει ισάριθμες ήττες η Μάλαγα!

Το πρόβλημα για τους «πράσινους» είναι ότι, για να προσπεράσουν Εφές και Ρεάλ, θα πρέπει εκείνοι να κάνουν δύο νίκες και οι Τούρκοι και οι Ισπανοί δύο ήττες, αφού χάνουν στην ισοβαθμία! Πάντως, οι Μαδριλένοι έχουν σαφώς πιο δύσκολο πρόγραμμα με ΤΣΣΚΑ εκτός και Εφές εντός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ό,τι αφορά στην ΤΣΣΚΑ, απομένει το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, αλλά το χάντικαπ της Μόσχας μοιάζει δυσθεώρητο για να καλυφθεί (-17 πόντους).

Η τωρινή κατάταξη του ομίλου: ΤΣΣΚΑ 9-3, Ρεάλ 9-3, Εφές 9-3, Παναθηναϊκός 8-4, Μάλαγα 6-6, Ζαλγκίρις 5-7, Άλμπα 2-10, Μπάμπεργκ 0-12.

Το πρόγραμμα των επόμενων αγωνιστικών:
13η: Μπάμπεργκ – Παναθηναϊκός, Άλμπα – Ζαλγκίρις, Εφές – Μάλαγα, ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ρεάλ Μαδρίτης
14η: Παναθηναϊκός – ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ρεάλ Μαδρίτης – Εφές, Μάλαγα – Αλμπα, Ζαλγκίρις – Μπάμπεργκ

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανουδάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης