Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έπαθε και… έμαθε, μετά τον περυσινό χαμένο τελικό της Euroleague από τον Ολυμπιακό στην Κωνσταντινούπολη, σύμφωνα με τον Μίλος Τεόντοσιτς.

Ο Σέρβος γκαρντ, εν όψει της αυριανής μονομαχίας με τους «ερυθρόλευκους» στον ημιτελικό του Final 4 στο Λονδίνο, επεσήμανε ότι η ομάδα του θα διεκδικήσει τη νίκη-πρόκριση με όλες τις δυνάμεις της, επισημαίνοντας πάντως ότι αυτός και οι συμπαίκτες του σέβονται τους πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαστε μια νέα ομάδα φέτος. Είχαμε σκαμπανεβάσματα, αλλά το τελευταίο δίμηνο βρήκαμε ρυθμό και παίξαμε πραγματικά καλά. Ένα από τα ατού μας είναι η παρουσία του Έτορε Μεσίνα. Έχουμε περισσότερη εμπειρία μετά από ό,τι συνέβη πέρσι και είμαστε έτοιμοι για όλα. Ο περσινός τελικός μάς βοήθησε να προετοιμαστούμε.

Ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα, βρίσκονται μαζί εδώ και καιρό και πρόκειται για τους πρωταθλητές Ευρώπης. Τους σεβόμαστε πολύ. Παίζουν δυνατά και σκληρά. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα είναι δυνατή μάχη. Η άμυνά μας θα είναι το κλειδί. Αν παίξουμε όπως όλη τη σεζόν, θα είναι καλό για μας».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης