Στην Παιανία βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Ζεσουάλδο Φερέιρα και αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, αλλά και τους υπόλοιπους συνεργάτες του.

Το κλίμα ήταν φορτισμένο, αφού, εκτός από τις προσωπικές πικρίες και τα παράπονα που είχαν κάποιοι παίκτες, ο Πορτογάλος είχε καλές σχέσεις με την πλειονότητα των ποδοσφαιριστών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άλλωστε, όλη την πιτσιρικαρία, αυτός την προβίβασε στην πρώτη ομάδα, ενώ οι περισσότεροι ξένοι ήρθαν με δική του εισήγηση στον Παναθηναϊκό!

«Όπως ξέρετε, φεύγω από τον Παναθηναϊκό. Η απόφασή μου έχει να κάνει με το γεγονός πως έβλεπα ότι δεν μπορώ να βοηθήσω άλλο την ομάδα» τόνισε αρχικά ο 66χρονος τεχνικός και συμπλήρωσε:

«Ήθελα να είμαι η λύση και όχι το ίδιο το πρόβλημα. Παλέψαμε μαζί, σας ευχαριστώ για τη συνεργασία και τις στιγμές που ζήσαμε αυτά τα δύο χρόνια. Θετικές και αρνητικές. Όσο ήμουν εγώ στον πάγκο υπήρχε κάποιος που αναλάμβανε τις ευθύνες και σας στήριζε στα δύσκολα. Ελπίζω το ίδιο να συνεχίσει και μετά από εμένα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φεύγω και έχω τη συνείδησή μου ήσυχη. Και αυτό γιατί έδωσα και έκανα ό,τι μπορούσα για να βοηθήσω αυτόν τον τεράστιο σύλλογο στις δύσκολες στιγμές που περνάει, τον Παναθηναϊκό».

Μάλιστα, ο Πορτογάλος, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, βούρκωσε…

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανουδάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης