Την Μπιλμπάο του Έλληνα προπονητή, Φώτη Κατσικάρη, συνεχάρη ο πρόεδρος του ισπανικού πρωταθλήματος, Εδουάρδο Πορτέλα, για την πρόκριση στον τελικό του EuroCup. 

«Η Μπιλμπάο αποδεικνύει το εξαιρετικό επίπεδο των ομάδων που συμμετέχουν στο ισπανικό πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια για το εκπληκτικό και ανταγωνιστικό επίπεδο που παρουσίασε κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είμαι υπερήφανος για την πρόκριση της ομάδας του Μπιλμπάο στον τελικό, μιας ομάδας που παρουσιάζει διαρκή βελτίωση και που έχει μεγάλη ευκαιρία να κατακτήσει έναν τίτλο τόσο σημαντικό, όπως είναι αυτός του EuroCup.»

Ο Εδουάρδο Πορτέλα θέλησε να συγχαρεί και την άλλη ισπανική ομάδα που συμμετείχε στα ημιτελικά του EuroCup, τη Βαλένθια.

«Τέλος, θα ήθελα να συγχαρώ επίσης και τη Βαλένθια κι ας μην κατάφερε να προκριθεί στον τελικό. Παρέδωσε, όμως μαθήματα κουράγιου και αποφασιστικότητας προσπαθώντας να κάνει την αντεπίθεση στο τέλος και έχοντας παράλληλα να ξεπεράσει μεγάλο αριθμό τραυματισμών,» δήλωσε ο ισχυρός άνδρας του ισπανικού μπάσκετ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης