Ο Ατρόμητος προσέθεσε ακόμη ένα τρίποντο στη βαθμολογική του συγκομιδή, καθώς ξεπέρασε το εμπόδιο και την Καλλονής με 2-0 σκορ στο Περιστέρι, για την 23η αγωνιστική της Super League.

Tα γκολ για το συγκρότημα του Παράσχου που έφτασε τους 46 βαθμούς τα πέτυχαν οι Ιγκλέσιας (43΄) και Καραμάνος (67΄).

Ο αγώνας

Στο πρώτο 10λεπτο παίχτηκε αναγνωριστικό ποδόσφαιρο, ωστόσο στη συνέχεια οι γηπεδούχοι άρχισαν να γίνονται πιο πιεστικοί, χωρίς, όμως, να βγάλουν την «καθαρή» ευκαιρία στα καρέ του Σιδεράκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πρώτη καλή στιγμή για τους Περιστεριώτες σημειώθηκε στο 17΄ με το Σιδεράκη να κάνει δύσκολη απόκρουση στην κεφαλιά του Καραμάνου, μετά τη σέντρα του Πίτου Γκαρσία. Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να μην είχαν επιθετική διάθεση, αλλά κρατούσαν καλά αμυντικά και δεν κινδύνευαν.

Μία απερίσκεπτη ενέργεια του Φουρλάνου στο 40΄ ανάγκασε το διαιτητή Μαντάκη να αποβάλλει το νεαρό μέσο της Καλλονής με δεύτερη κίτρινη κάρτα, γεγονός που όπως αποδείχθηκε έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού.

Ο Ατρόμητος που μέχρι το λεπτό εκείνο δεν ήταν καθόλου απειλητικός εκμεταλλεύτηκε αμέσως την αριθμητική του υπεροχή και προηγήθηκε στο 43΄ με τον Ιγκλέσιας. Το σουτ του Αργεντινού, μετά την πάσα του Ούμπιντες, βρήκε στο Ζακουάνι και κατέληξε στα δίχτυα του Σιδεράκη (1-0).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο δεύτερο μέρος ο Ατρόμητος μπήκε αποφασισμένος να «καθαρίσει» το παιχνίδι και τα κατάφερε στο 67΄ με τον Καραμάνο να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, μετά την ασίστ του Φάμπιο.

Η ομάδα του Παράσχου είχε την ευκαιρία να ανεβάσει κι άλλο το δείκτη του σκορ, αλλά στο 73΄ ο Ιγκλέσιας νικήθηκε από το Σιδεράκη στο πέναλτι που εκτέλεσε και που υπέπεσε ο Γιατζιτζόγλου όταν έπεσε άτσαλά πάνω στον Καραμάνο.

Κίτρινες: Ιγκλέσιας, Νάστος – Ζακουάνι, Φουρλάνος

Κόκκινες: Φουρλάνος (41΄ δεύτερη κίτρινη)

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος):
Τσενάμο, Νάστος, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Μπρίτο, Ούμπιντες (70΄ Γεωργίου), Πίτου Γκαρσία, Καραμάνος (82΄ Φωτάκης), Παπαδόπουλος (64΄ Φάμπιο)

Καλλονή (Γιάννης Ματζουράκης):
Σιδεράκης, Ζακουάνι (66΄ Γιατζιτζόγλου), Καλτσάς, Βαλιός, Ζος (46΄ Κεϊτά), Γάλας, Φουρλάνος, Φαρία, Ποντάνι, Γιορέντε, Καζάκης (74΄ Νιαμπούγιου).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης