Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού Βόλου αποτελεί ο Γιώργος Βαζάκας, όπως αποκάλυψε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Παναγιώτης Μποτσιβάλης.

Τη θέση του στην τεχνική ηγεσία αναλαμβάνει ο Σούλης Παπαδόπουλος, ο οποίος έχει εργαστεί και στο παρελθόν στον Ολυμπιακό Βόλου, τη σεζόν 2007-08 για συνολικά 15 αγώνες, ενώ τελευταίος προπονητικός σταθμός στην καριέρα του ήταν η Δόξα Δράμας, από την οποία αποχώρησε πριν από 15 ημέρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν είχα πρόβλημα με τον κ. Βαζάκα, πιστεύω ότι δεν “έδεσε” η χημεία. Η ομάδα με μία αλλαγή προπονητή θα πάρει διαφορετική και καλύτερη θέση, τουλάχιστον ψυχολογικά. Κάτι πρέπει να κάνεις, δεν μπορούν να πέσουν σαν μάννα εξ ουρανού οι πόντοι», είπε αναφερόμενος στο διαζύγιο με τον Βαζάκα.

Εκτός από την ανακοίνωση της πρόσληψης του Παπαδόπουλου, ο κ. Μποτσιβάλης ανακοίνωσε ότι ο ίδιος έχει ξεκινήσει μελέτη, ώστε ο Ολυμπιακός Βόλου να επιστρέψει στη φυσική του έδρα, το ΕΑΚ Βόλου, ενώ έστειλε μήνυμα στον κόσμο να συμπαρασταθεί ακόμη πιο πολύ στην ομάδα.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης