Προτείνει ο Ba-bet-o (κατά κόσμον Μπάμπης Παπαφιλιππάκης)

Καλησπέρα σας… Οι επιτυχίες μας συνεχίστηκαν και την Τετάρτη, καθώς με τους άσους της Αλγερίας (2.30) και της Λανούς (1.70) πήγαμε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα στο ταμείο, γεμίζοντας με ζεστά ευρώ τη «φαρέτρα» μας, εν όψει της μεγάλης στοιχηματικής μάχης του Σαββατοκύριακου.

Μετά λοιπόν από το «ρεπό» που πήραμε την Πέμπτη, λόγω των λιγοστών επιλογών, που υπήρχαν επιστρέφουμε σήμερα με ένα σύστημα με ισοπαλίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ξεκινάμε με το μοναδικό ματς από την πρώτη κατηγορία της Δανίας που υπάρχει στο κουπόνι του ΟΠΑΠ την Παρασκευή. Αναφερόμαστε φυσικά στο παιχνίδι ανάμεσα στην ουραγό της βαθμολογίας, Bέστζελαντ και τη Ράντερς, όπου η ισοπαλία πιστεύουμε ότι έχει αρκετά πιθανότητες να επαληθευτεί.

Αυτό το στηρίζουμε στο γεγονός ότι οι γηπεδούχοι παλεύουν τα παιχνίδια τους αλλά δεν μπορούν να πάρουν με ευκολία νίκες και επιπροσθέτως γιατί η Ράντερς δύσκολα χάνει εκτός έδρας (σε εννέα ματς έχει 2 νίκες, 5 ισοπαλίες και 2 ήττες).

Συνεχίζουμε με το ντέρμπι της Βουργουνδίας ανάμεσα στην Οσέρ και τη Ντιζόν, για το πρωτάθλημα της Β’ Γαλλίας. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν τη σεζόν με όνειρα για επιστροφή στα σαλόνια του Σαμπιονά, ωστόσο έχουν φτάσει να παλεύουν για τη σωτηρία τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απέναντί τους θα βρουν μία ομάδα που βρίσκεται κοντά στις θέσεις ανόδου και εκτός έδρας μετράει οκτώ ισοπαλίες, οι οποίες είναι πολύ πιθανόν απόψε να τις κάνουν εννέα.

Ακόμη ένα παιχνίδι που φαίνεται ότι η μπίλια μπορεί να καθίσει στη μέση είναι αυτό μεταξύ της Μπέρι και της Ροτσντέιλ. Αυτό το ματς είναι τοπικό με μεγάλη αντιπαλότητα και οι γηπεδούχοι, που έχουν οκτώ ισοπαλίες εντός έδρας, θα κάνουν τα πάντα για να… φρενάρουν την αντίπαλό τους, που πάντως είναι φορμαρισμένη το τελευταίο διάστημα.

Πάμε Πορτογαλία και το ματς ανάμεσα στη Ρίο Άβε και την Ακαδέμικα. Οι γηπεδούχοι μπορεί στην έδρα τους να μετρούν επτά ήττες σε 11 ματς, ωστόσο διαθέτουν πολύ καλή παράδοση απέναντι στη σημερινή τους αντίπαλο, που βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας.

Με πέντε ισοπαλίες στα τελευταία έξι παιχνίδια τους το χέρι μας μας λοιπόν πηγαίνει στο άκρως ελκυστικό 3.00 που δίνει το “Χ” σε αυτήν την αναμέτρηση, συνυπολογίζοντας το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι μετρούν τρεις ισοπαλίες στις τελευταία πέντε αναμετρήσεις τους.

Το σημερινό σύστημά μας ολοκληρώνεται με το ματς ανάμεσα στη Μονάρκας και την Πούμας από το Μεξικό. Οι γηπεδούχοι απέλυσαν τον προπονητή τους και παρατάσσονται με υπηρεσιακό προπονητή, τον Ρομπέρτο Ερνάντες, ενώ έχουν σε τέσσερις εντός έδρας αγώνες τη φετινή σεζόν τρεις ισοπαλίες.

Στην αντίπερα όχθη η Πούμας τα πηγαίνει πολύ καλά μακριά από το σπίτι της, ωστόσο οι γηπεδούχοι με την αλλαγή στον πάγκο τους φρονούμε ότι έχουν πλέον άλλη ψυχολογία και μπορούν να πάρουν το βαθμό στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΣ…

102. ΒΕΣΤΣΖΕΛΑΝΤ-ΡΑΝΤΕΡΣ Χ (3.15)
108. ΟΣΕΡ-ΝΤΙΖΟΝ Χ (2.85)
119. ΜΠΕΡΙ-ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ Χ (3.20)
125. ΡΙΟ ΑΒΕ-ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ Χ (3.00)
126. ΜΟΝΑΡΚΑΣ-ΠΟΥΜΑΣ Χ (3.00)

(Παίζεται σε σύστημα 3-4-5 που κοστίζει 4.8 ευρώ η μια φορά)

Για σχόλια ή παρατηρήσεις, στο babispap_zougla@hotmail.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης