Ο Πεπ Γουαρδιόλα προκάλεσε αίσθηση, αφού δήλωσε ότι σιχαίνεται το «τίκι-τάκα», το σύστημα το οποίο του χάρισε πολλούς τίτλους με τη Μπαρτσελόνα και το οποίο θεωρείται «δημιούργημά του»!

Ο συγγραφέας Μαρτί Περαρνάου βρέθηκε στο Μόναχο καταγράφοντας τη ζωή του Γκουαρντιόλα, ως τεχνικός της Μπάγερν και μάλιστα ετοιμάζει βιβλίο με τίτλο «Herr Pep»! Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει στις 4 Σεπτεμβρίου και σύμφωνα με όσα διέρρευσαν ο Γουαρδιόλα δήλωσε ότι σιχαίνεται το «τίκι-τάκα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σιχαίνομαι το τίκι – τάκα. Η κατοχή της μπάλας είναι απλά ένα εργαλείο για να τακτοποιήσεις το παιχνίδι σου και να αποσυντονίσεις αυτό του αντιπάλου σου. Εάν δεν υπάρχει μία αλληλουχία από 15 πάσες, είναι αδύνατο να κάνεις καλά τη μεταφορά ανάμεσα στην άμυνα και την επίθεση. Αδύνατον», δηλώνει ο Ισπανός.

Παράλληλα, ο Γουαρδιόλα τονίζει: «Δεν είναι αλήθεια ότι έφυγα λόγω του Ροσέλ, ούτε ότι ζήτησα να φτιαχτεί ξανά η ομάδα. Δεν έβλεπα ποιες άλλες επιλογές, μπορούσα να δώσω στην ομάδα. Η ήττα με 4-0 από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ήταν η χειρότερη στιγμή μου σαν προπονητής».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης