Την επιθυμία ενός ομογενούς φιλάθλου του ΠΑΟΚ από το Σικάγο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2009, έκαναν πραγματικότητα οι τρεις κόρες του, καθώς σκορπίστηκε η στάχτη του στο χορτάρι του γηπέδου της Τούμπας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φανατικός οπαδός του «δικεφάλου» του Βορρά, ο Ευθύμης Μπακάλης είχε ζητήσει να είναι η τελευταία του κατοικία το γήπεδο της αγαπημένης του ομάδας. Έτσι έξι χρόνια μετά τον θάνατό του, οι κόρες και η σύζυγος του αναζήτησαν τον τρόπο για να πραγματοποιήσουν την επιθυμία του.

Όπως αναφέρει το karfitsa.gr οι τρεις κόρες του, Κριστιάνα, Ντάνιελ, Αλεξάνδρα και η σύζυγος του Ντέιλ κατέφθασαν στη Θεσσαλονίκη και έκαναν πράξη αυτό που τους ζήτησε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η στάχτη του έπεσε πάνω στο γρασίδι του γηπέδου της Τούμπας, από τα χέρια του κολλητού του που είναι κάτοικος Θεσσαλονίκης. Το οξύμωρο είναι βέβαια πως ο παιδικός του φίλος είναι φίλαθλος του Άρη, ωστόσο δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά, αφού ήταν η τελευταία επιθυμία του αδερφικού του φίλου.

Όπως είπαν οι κόρες και η σύζυγος του, ο Ευθύμης Μπακάλης ήθελε με αυτόν τον τρόπο να βρίσκεται πάντα δίπλα στην ομάδα του και να της φέρνει τύχη και παράλληλα… κακοτυχία στους αντιπάλους του «δικεφάλου» του Βορρά.


σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης