Συγκέντρωση και μία καλή εμφάνιση ζήτησε ο τεχνικός του ΑΓΟ Ρεθύμνου, Θανάσης Σκουρτόπουλος, από τους παίκτες του, στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, την ερχόμενη Κυριακή (1/3, 16:30) στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής στην Α1.

Ο τεχνικός της ομάδας της Κρήτης τόνισε πως οι παίκτες του μόνο να κερδίσουν έχουν από αγώνες απέναντι σε ισχυρές ομάδες, όπως οι «πράσινοι», με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΑΓΟΡ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας που μόνο να κερδίσουμε έχουμε από αυτό το ματς. Εμείς θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις, να είμαστε ανταγωνιστικοί και να παίξουμε ωραίο μπάσκετ για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας.

Αυτό που ζητάω από τους παίκτες μου είναι να έχουμε συγκέντρωση για 40 λεπτά γιατί αυτό είναι που χρειάζεσαι κόντρα σε ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός. Έχουμε ετοιμάσει αρκετά πράγματα και αν είμαστε συγκεντρωμένοι και καταφέρουμε να τα εφαρμόσουμε στο γήπεδο, νομίζω ότι θα κάνουμε μία πολύ καλή εμφάνιση, η οποία είναι το ζητούμενο για μας.

Θέλουμε τον κόσμο πάντα κοντά μας, έτσι και στο παιχνίδι αυτό θέλουμε να μας βοηθήσει και από την μεριά μας να τους χαρίσουμε μία καλή εμφάνιση», υπογράμμισε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης