Ο Λουίς Σουάρες πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ έχοντας πετύχει 22 γκολ για λογαριασμό της Λίβερπουλ.

Ο επιθετικός των «ρεντς», όπως είναι φυσικό, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, μεταξύ των οποίων φέρεται να είναι και η Μπαρτσελόνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως κληθείς να σχολιάσει τα δημοσιεύματα που θέλουν τους «μπλαουγκράνα» να τον έχουν εντάξει στο στόχαστρό τους, τόνισε ότι είναι σπουδαία ομάδα η Μπάρτσα, επισημαίνοντας όμως ότι είναι ευτυχισμένος στον σύλλογο του Μερσεϊσάιντ.

«Περνάω καλά εδώ επειδή ο σύλλογος μεγαλώνει και νιώθω ότι βοηθάω σε αυτό και ‘γω προσωπικά», είπε αρχικά ο Ουρουγουανός διεθνής στράικερ και συμπλήρωσε: «Δεν γνωρίζω αν είμαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση αλλά αισθάνομαι ότι είναι η μοίρα μου να σκοράρω».

Για τις φήμες που τον θέλουν την Μπαρτσελόνα να ενδιαφέρεται για την απόκτησή του, προκειμένου να αντικαταστήσει τον Αλέξις Σάντσες (σ.σ.: φέρεται να έχει συμφωνήσει με την Ίντερ) σχολίασε: «Είναι ένας σπουδαίος σύλλογος η Μπαρτσελόνα, αλλά είμαι ευτυχισμένος στη Λίβερπουλ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης