Το «Σπάρταθλον» αποτελεί έναν από τους πιο επιτυχημένους, αλλά και δύσκολους αγώνες υπεραποστάσεων στον κόσμο και αυτό επιβεβαιώθηκε και τη φετινή χρονιά με τη διοργάνωση του 30ου αγώνα, στον οποίο κατάφεραν να τερματίσουν μόλις 72 αθλητές από τους 310 που βρέθηκαν στην εκκίνηση κατάφεραν να φτάσουν στο άγαλμα του Λεωνίδα στη Σπάρτη.

Ο πρόεδρος του Διεθνούς Συνδέσμου ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ, Παναγιώτης Τσιακίρης, προέβη σε μια κίνηση που τον τιμά ιδιαίτερα, αφού αρκετές ημέρες μετά την ολοκλήρωση της διοργάνωσης ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχημένη διεξαγωγή του αγώνα, ενώ ταυτόχρονα έδωσε ραντεβού για το «31ο ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ» του 2013, αφού οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τώρα που τα φώτα της δημοσιότητας έσβησαν και το ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ 2012 ανήκει πλέον στην Ιστορία, είναι η ώρα της αναγνώρισης της προσφοράς στους συντελεστές αυτής της επιτυχημένης 30ης διοργάνωσης του αγώνα. Απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Δήμαρχο και τον Πρόεδρο του Α.Ο.Δ. Σπάρτης και στον όμορφο και ευγενικό κόσμο της πόλης, για τη συμπαράστασή τους.

Στα μέλη του Δ.Σ., τους φίλους και όλα τα μέλη του Συνδέσμου, τους γιατρούς, φυσικοθεραπευτές, χειροπράκτες και τα μέλη του Συλλόγου Εθελοντών Ο.Α. 2004, που ανιδιοτελώς κάθε χρόνο συμμετέχουν στον αγώνα. Στις κατά τόπους Αστυνομικές Αρχές που με τα όργανα της Τροχαίας εξασφάλισαν την ασφαλή διέλευση των αθλητών, καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Ευχαριστώ ακόμη την ΕΛΠΑ για τη βοήθειά της στις επικοινωνίες, καθώς και μία πλειάδα ιδιωτικών επιχειρήσεων, υποστηρικτών μας. Ιδιαίτερη συμβολή στην ικανοποίηση των αθλητών είχαν και οι ξενοδοχειακές μονάδες της Αθήνας και της Σπάρτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις Αρχές – πολιτικές και στρατιωτικές – καθώς και τη Διοίκηση του Γ.Κ. Νοσοκομείου Σπάρτης, για την πολύτιμη βοήθειά τους. Τους νέους και τις νέες της Σπάρτης και των όμορων Δήμων, αλλά και τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, που με χαρά, ανιδιοτέλεια και αλτρουιστικό πνεύμα, πρόσφεραν τη βοήθειά τους στους αθλητές, μέσα στα όρια του Νομού. Αξίζει ένα μεγάλο εύγε σε όλους.

Αναφέρομαι ιδιαίτερα στη σημαντική συμβολή του Ιδρύματος ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ, που με την αποκλειστική δωρεά του οποίου διεξήχθη και ο φετινός αγώνας. Τα τελευταία οκτώ δύσκολα χρόνια, που ακολούθησαν τους Ολυμπιακούς Αγώνες, το Ίδρυμα μας στήριξε απλόχερα και συνέβαλε στην αναβάθμιση του αγώνα.

Οι αθλητές μας, τερματίσαντες και μη, έφυγαν ενθουσιασμένοι από την οργάνωση του αγώνα, καθώς και τις συνθήκες φιλοξενίας τους. Υποσχέθηκαν ότι θα είναι μαζί μας και του χρόνου.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω για μία ακόμη χρονιά, όλα τα ΜΜΕ (έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο), για την προβολή και στήριξη της προσπάθειας του Διεθνούς Συνδέσμου ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ στην επιτυχημένη διεξαγωγή του «30ου ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ», δήλωσε ο κ. Τσιακίρης. Πηγή: ΑΠΕ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης