Ένας ακόμα πολύ σημαντικός φιλικός αγώνας των Βετεράνων πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στις 18:30 στη Μυτιλήνη κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα του Παλλεσβιακού. Τα έσοδα από την συγκεκριμένη αναμέτρηση θα πάνε για φιλανθρωπικό σκοπό. Η ατμόσφαιρα ήταν πανηγυρική και οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού καταχειροκροτήθηκαν και αποθεώθηκαν από 3.000 και πλέον θεατές, που κατέκλυσαν το γήπεδο. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι η 637η για τους Βετεράνους.

Πριν από την έναρξη του αγώνα τιμήθηκε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, η ΠΑΕ Ολυμπιακός, οι ακαδημίες της ομάδας αλλά και ο Σύνδεσμος Βετεράνων του Ολυμπιακου. Ακόμα, τιμήθηκαν οι Γιώργος Δαρίβας, Γιώργος Σιδέρης και Γιώργος Δεληκάρης. Παρόντες ήταν ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Δημήτρης Αγραφιώτης και ο διευθύνων σύμβουλος της ΘΡΥΛΟΣ Α.Ε. Γιώργος Παύλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού επικράτησαν με 12-2, με σκόρερ τους Γκόγκιτς (τρις), Καλογερόπουλο (τρις), Κακλαμάνο (δις), Λουτσιάνο (δις), Καλύκα και Παχατουρίδη.

Για τον Ολυμπιακό ξεκίνησαν οι Κελεσίδης, Ξανθόπουλος, Παχατουρίδης, Αγγελής, Καλτσάς, Μπονόβας, Κακλαμάνος, Γκόγκιτς, Λουτσιάνο, Μητρόπουλος, Κοκολάκης.

Εν συνεχεία αγωνίστηκαν οι Καλογερόπουλος, Καλύκας, Κοψαχείλης, Ασπρογέρακας, Σταυρόπουλος, Σιδέρης, Λάλας, Γλύκας, Καλύβας, Καλαμάρας, Κουμαριάς, Σταμάτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το παρών χωρίς να λάβουν μέρος στον αγώνα το έδωσαν οι Δαρίβας, Γιούτσος, Γκαβέζος, Γιούτσος, Γκαϊτατζής, Τζανετουλάκος και Γυρούτσος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης