Τον Ντιόγκο Βιάνα της Πεναφιέλ στέλνουν οι Πορτογάλοι στον Παναθηναϊκό, με τον παίκτη να υποστηρίζει σε δηλώσεις του ότι έχει πρόταση από το «τριφύλλι»!

Ο 23χρονος επιθετικός ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Σπόρτινγκ, για να πάει στη συνέχεια στη Πόρτο, όπου θεωρήθηκε ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα των «δράκων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στο τέλος της σεζόν μένω ελεύθερος και μπορώ να διαλέξω τον επόμενο σταθμό της καριέρας μου που θα μου προσφέρει τις καλύτερες συνθήκες. Γνωρίζω ότι υπάρχουν αρκετοί ενδιαφερόμενοι και οι Έλληνες του Παναθηναϊκού μου έχουν κάνει μία πολύ καλή πρόταση. Ακόμα δεν έχω αποφασίσει για το μέλλον μου, αλλά θα επιλέξω το κλαμπ που θα καλύψει τις φιλοδοξίες μου, δήλωσε μεταξύ άλλων στο χθεσινό φύλλο της «O’ Jogo» ο παίκτης.

Ο Βιάνα είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές της Πορτογαλίας, ενώ στους Νέους της Πόρτο όπου πήγε ως μέρος των ανταλλαγμάτων για την πώληση του Πόστιγκα στην Σπόρτινγκ, είχε συμπαίκτη και τον Αντρέ Πίντο. Μάλιστα η εξαιρετική του παρουσία οδήγησε τον Φερέιρα να τον ανεβάσει στην πρώτη ομάδα, ενώ στη συνέχεια πήγε ως δανεικός στην ολλανδική Φενλό και όταν επέστρεψε στους «δράκους», κατέληξε τελικά στην Β’ κατηγορία και την Πενφιέλ όπου τη φετινή σεζόν έχει 32 συμμετοχές και 4 γκολ.

Στην Πορτογαλία υποστήριζαν ότι ο Παναθηναϊκός έχει προσύμφωνο μαζί του, και δεν αποκλείεται να αποτελεί παρόμοια περίπτωση με αυτή του Ουρουγουανού Μαγιάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανουδάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης