Στη θέση του τερματοφύλακα ενισχύθηκε η Ρόμα, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάουρο Γκοϊκοετσέα από την Ντανούμπιο για ένα χρόνο.

Ο Ουρουγουανός γκολκίπερ παρουσιάστηκε κι επίσημα το πρωί της Τρίτης και στις πρώτες του δηλώσεις αποκάλυψε πως επιθυμεί να γίνει βασικός στους «τζιαλορόσι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι ευγνώμων στη Ρόμα, γιατί πίστεψε σε μένα και έκανε τα πάντα για να με αποκτήσει. Ήρθα εδώ για να βελτιωθώ και να προοδεύσω. Στόχος μου είναι, με τον καιρό, να πείσω τον προπονητή μου και να καθιερωθώ ως βασικός», ανέφερε αρχικά το νέο μετεγγραφικό απόκτημα της ιταλικής ομάδας ποδοσφαίρου.

Εν συνεχεία ο Γκοϊκοετσέα χαρακτήρισε τον Μπουφόν ως ίνδαλμά του, υποστηρίζοντας ότι: «…ο Μπουφόν είναι ο καλύτερος του κόσμου. Τον παρακολουθώ και προσπαθώ να αντιγράψω τις κινήσεις του. Θα προσπαθήσω να τον μιμηθώ και στην καριέρα του».

Καταλήγοντας ο Ουρουγουανός πορτιέρο μίλησε για το δυνατό σημείο του: «Παίζω πολύ καλά με τα πόδια. Θεωρώ πως είναι σημαντικό αυτό στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Ξέρω πως ο νέος μου προπονητής, Ζέμαν, θα εκτιμήσει αυτές τις ικανότητές μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης