«Σαν θέλει η νύφη και ο γαμπρός τύφλα να΄χει ο πεθερός» αναφέρει μία γνωστή παροιμία, που ταιριάζει… γάντι στην υπόθεση της μετεγγραφής του Χάβι Μαρτίνεθ στην Μπάγερν Μονάχου.

Παρά τα… νάζια της Αθλέτικ Μπιλμπάο, ο Βάσκος αμυντικός εν τέλει πήρε μετεγγραφή στους Βαυαρούς, που κατέβαλαν στα «λιοντάρια» 40 εκατομμύρια ευρώ για να κάνουν δικό τους τον παίκτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ανυπομονώ να αγωνιστώ σε αυτή την ομάδα με την τόσο μεγάλη ιστορία. Περίμενα πολύ καιρό, αλλά επιτέλους η αναμονή έλαβε τέλος», δήλωσε ο πανύψηλος στόπερ, που υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με την ομάδα του Χάινκες.

Από την πλευρά του ο εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας, Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε, ανέφερε για την απόκτηση του Μαρτίνεθ: «Αντιμετωπίσαμε δυσκολίες στις διαπραγματεύσεις με την Μπιλμπάο, αλλά είμαστε χαρούμενοι που τελικά αποκτήσαμε τον Χάβι.

Φυσικά τα 40 εκατ. ευρώ είναι ένα μεγάλο ποσό, αλλά πρόκειται για έναν παίκτη που είναι έτοιμος να αγωνιστεί αμέσως στην Μπάγερν. Μάλιστα ο ίδιος δέχτηκε να έχει μειωμένες αποδοχές για να γίνει η μεταγραφή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης