Το άστρο της Κατερίνας Στεφανίδη έλαμψε στο μίτινγκ της Αριζόνας. Η νεαρή επικοντίστρια ξεπέρασε τα 4,45 μ. και βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ στον κλειστό στίβο -που μέχρι πρότινος ήταν στα 4,41 μ.-, πιάνοντας έτσι την Αφροδίτη Σκαφίδα στη δεύτερη θέση της λίστας με τις κορυφαίες επιδόσεις όλων των εποχών στη χώρα μας.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, παράλληλα, έπιασε το όριο για το ευρωπαϊκό κλειστού στίβου που θα διεξαχθεί στο Γκέτεμποργκ. Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί ότι η Στεφανίδη δοκίμασε να ξεπεράσει τα 4,56 μ. και να σπάσει το πανελλήνιο ρεκόρ, όμως δεν τα κατάφερε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στα 4,56 μ. είχα καλές προσπάθειες. Το τελευταίο διάστημα άρχισα να συνεργάζομαι με κάποιους άλλους προπονητές, γιατί αφότου έφυγε ο Τόμπι (σ.σ.: Στίβενσον) έκανα μόνη μου. Πλέον έχω ενταχθεί σε ένα γκρουπ επικοντιστών κοντά στο Στάνφορντ, ενώ συνεργάζομαι και με τον Νικ Χάισονγκ (σ.σ.: ολυμπιονίκης του 2000), ο οποίος με βοήθησε στον αγώνα της Αριζόνα» δήλωσε μετά τον αγώνα της η πρωταθλήτρια.

Καταλήγοντας, η Στεφανίδη επισήμανε ότι «το πανελλήνιο ρεκόρ κλειστού (4,55 μ.) είναι μέσα στους στόχους μου, καθώς πιστεύω πως είναι μέσα στις δυνατότητες μου. Βέβαια, αυτό το ρεκόρ κινδυνεύει και από τη Νικόλ και από τη Στέλλα. Βασικός στόχος για τη χειμερινή σεζόν είναι να βελτιώσω το απόλυτο ρεκόρ μου και να κάνω μια καλή εμφάνιση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Γκέτεμποργκ».

 Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης