Οι θαυμαστές της Γελένα Ισινμπάγεβα θα πρέπει να κάνουν κι άλλη υπομονή για να δουν την αγαπημένη τους αθλήτρια να ντεμπουτάρει φέτος στον ανοιχτό στίβο.

Με σημερινή της δήλωση η Ρωσίδα επικοντίστρια ανακοίνωσε την απόφασή της να μην πάρει μέρος στο προσεχές μίτινγκ της Ρεμς στη Γαλλία (4/7), καθώς όπως τόνισε χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να δουλέψει την τεχνική της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η προπόνησή μου έχει πάει καλά, αλλά χρειάζομαι ακόμα λίγο χρόνο για να βεβαιωθώ ότι είμαι έτοιμη γι΄αυτό το καλοκαίρι και, τελικά, τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου», είπε η «χρυσή» Ολυμπιονίκης της Αθήνας και του Πεκίνου.

Υπενθυμίζεται ότι η Ισινμπάγεβα, μετά από διάλειμμα 11 μηνών που έκανε στην καριέρα της για να ξεκουραστεί, μπήκε με ιδιαίτερη επιτυχία στο κλειστό στίβο το 2012 και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο της Κωνσταντινούπολης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αμέσως επόμενοι προγραμματισμένοι αγώνες της αυτή τη σεζόν είναι στην Σοτερβίλε της Γαλλίας στις 10 Ιουλίου και στο Μονακό 10 ημέρες αργότερα, ενώ οι Ολυμπιακοί Αγώνες αρχίζουν στις 27 Ιουλίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης