Οι αντιδράσεις των ανθρώπων της Μέταλιστ για τον αποκλεισμό τους από τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, εστιάζονται κυρίως στη χρονική απόσταση που υπάρχει με την υπόθεση για την οποία καταδικάστηκαν. Η UEFA απέβαλε από τις διοργανώσεις της την ουκρανική ομάδα και την αντικατέστησε με τον ΠΑΟΚ, για την εμπλοκή της σε σκάνδαλο στημένων αγώνων πριν από πέντε χρόνια.

«Θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι το επίμαχο ματς (σ.σ. εναντίον της Καρπάτι) διεξήχθη το 2008, όταν ήταν άλλοι οι ιδιοκτήτες του συλλόγου. Η ομάδα μας, οι οπαδοί μας, έχουν δικαίωμα να ζήσουν την κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση. Θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι θα δώσουμε μάχη για το δίκαιο των αιτημάτων του συλλόγου και θα αξιοποιήσουμε όλα τα νομικά μας όπλα» είπε ο αντιπρόεδρος της Μέταλιστ, Κοστιαντίν Πιβοβάροφ και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Μέταλιστ κέρδισε άξια το δικαίωμα να συμμετάσχει στο Τσάμπιονς Λιγκ της περιόδου 2013/2014. Λυπόμαστε πολύ για την απόφαση και δεν συμφωνούμε με την ετυμηγορία. Γι΄αυτό σήμερα αποφασίσαμε να προσφύγουμε στο ανώτατο δικαστήριο της Λοζάνης (CAS)».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης