Ο Έισι Λο και ο Δημήτρης Μαυροειδής μίλησαν για την αυριανή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Σιένα στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της φάσης των «16» στην Ευρωλίγκα. Ο Αμερικανός γκαρντ επισήμανε ότι το άγχος είναι στην πλευρά της ιταλικής ομάδας, ενώ ο Έλληνας σέντερ δήλωσε ότι ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα και πρέπει να το αποδείξει αύριο στο παρκέ.

«Θα πρέπει να βελτιώσουμε πολλά αν θέλουμε αύριο να νικήσουμε. Η Σιένα έχει τρεις σερί νίκες και πρέπει εμείς να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας. Με τον κόσμο μας στο ΣΕΦ θα είμαστε πολύ καλύτεροι. Εγώ προσωπικά δεν αισθάνομαι καμία πίεση. Υπάρχει δρόμος και μπορούμε να διορθώσουμε τα όποια λάθη. Φυσικά και θέλουμε τη νίκη αλλά είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης και οι άλλοι πρέπει να έχουν άγχος απέναντί μας. Δεν έχει καμία σημασία αν θα παίξω εγώ καλά, σημασία έχει η ομάδα. Σημασία έχει στο τέλος της βραδιάς να είμαστε εμείς οι νικητές», είπε ο Λο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Μαυροειδής, είπε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς. Η Σιένα είναι αήττητη και εμείς έχουμε 1-2. Η Σιένα είναι η πρώτη επίθεση στην Ευρωλίγκα. Οπότε εμείς πρέπει να αρχίσουμε από την άμυνα μας. Πρέπει να κάνουμε αυτά που μας ζητάει ο κόουτς, να παίξουμε σωστά στο πικ εν ρολ σε άμυνα και επίθεση. Και στην πρώτη φάση όταν ζοριστήκαμε αρχίσαμε να αποδίδουμε καλύτερα. Νομίζω πως είναι θέμα συγκέντρωσης. Να μπούμε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Είμαστε καλύτερη ομάδα από τη Σιένα και πρέπει να μπούμε στο παρκέ και να το δείξουμε. Αυτό θέλουμε να κάνουμε και αύριο. Η ομάδα μας είναι πολύ ποιοτική, έχουμε πολλές επιλογές. Όταν ο κόουτς σου ζητάει πρέπει να είσαι έτοιμος. Γι’ αυτό είμαστε επαγγελματίες, γι’ αυτό είμαστε στον Ολυμπιακό. Όχι μόνο να μπούμε στο ματς, αλλά και να βοηθήσουμε».

Eπιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης