Με τον χειρότερο τρόπο αποχαιρετά το 2013 τον Ολυμπιακό, καθώς μετά από τις δύο συνεχείς ήττες από τον Παναθηναϊκό στον ημιτελικό Κυπέλλου και τον ΚΑΟΔ στο πρωτάθλημα «χάνει» και τον Έισι Λο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αμερικανός γκαρντ των πρωταθλητών Ευρώπης ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο και, όπως έδειξαν οι εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη, θα χρειαστεί να κάνει αρθροσκόπηση, κάτι που θα συμβεί κατά πάσα πιθανότητα, δεδομένου ότι δεν φαίνεται να προκρίνεται η λύση της θεραπευτικής αγωγής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό μεταφράζεται σε απουσία του παίκτη για ενάμισι μήνα, γεγονός που σημαίνει ότι ο άσος των Πειραιωτών χάνει ουσιαστικά το Top-16 της Euroleague.

Το θέμα πλέον είναι αν ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες θα προχωρήσουν στην απόκτηση ή όχι παίκτη που θα αντικαταστήσει τον παίκτη.

Βέβαια ο χρόνος δεν είναι υπέρ του Ολυμπιακού καθώς μπορεί μέχρι αύριο το βράδυ (1/1) να δηλώσει παίκτη για το Top 16.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα προβλήματα, όμως δεν τελειώνουν εκεί για τον προπονητή των Πειραιωτών, καθώς ο Δημήτρης Κατσίβελης υπέστη διάστρεμμα και ακόμα δεν είναι γνωστό αν θα προλάβει την πρεμιέρα του Top 16.

Θα πρέπει εξάλλου να σημειωθεί ότι στον αέρα παραμένει η συμμετοχή και του Μπρεντ Πέτγουεϊ για το ματς με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ (3/1, 21:30), καθώς ο Αμερικανός φόργουορντ ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση.

Διαβάστε επίσης:

Ψάχνουν για τον αντι-Λο στον Ολυμπιακό,
Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου 2013, 23:34

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης