Με την επίσκεψη στο Βατικανό, όπου συναντήθηκαν με τον Πάπα της Ρώμης, Φραγκίσκο, ολοκληρώθηκε για τα μέλη της Μπάγερν Μονάχου η παραμονή τους στην ιταλική πρωτεύουσα για τον αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ με τους «τζιαλορόσι», στον οποίο συνέτριψαν την ιταλική ομάδα με το εμφατικό 7-1.

Η αποστολή των Βαυαρών έγινε δεκτή από τον Αργεντινό Ποντίφηκα, που είναι γνωστός λάτρης του ποδοσφαίρου και φίλαθλος της Σαν Λορέντζο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο περιθώριο της επίσκεψης, οι ιθύνοντες του γερμανικού συλλόγου παρέδωσαν στον προκαθήμενο της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας, μία φανέλα της Μπάγερν, υπογεγραμμένη από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Μάλιστα, ο πρόεδρος των Βαυαρών και «παλιά δόξα» της Μπάγερν και της εθνικής Γερμανίας, Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε, δήλωσε ότι το ερχόμενο έτος, η γερμανική ομάδα θα δώσει αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα, προσθέτοντας πως ανεξάρτητα από τα έσοδα που θα προκύψουν, θα δοθεί ένα εκατομμύριο ευρώ στον Πάπα, ο οποίος θα επιλέξει τον τρόπο και τον σκοπό για τον οποίον θα διατεθούν αυτά τα χρήματα.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης