Ο Νώντας Παπαντωνίου μίλησε στην εκπομπή «Τα σπορ στη Ζούγκλα» και τόνισε ότι στόχος του Περιστερίου δεν μπορεί να είναι άλλος από την παραμονή στην Α1. Ο νεαρός γκαρντ της ομάδας των Δυτικών Προαστίων, που πέτυχε το νικητήριο καλάθι στο ντέρμπι με τον ΑΓΟ Ρεθύμνου (70-69), στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Α1 στο κλειστό «Α. Παπανδρέου», δήλωσε: «Ο στόχος της ομάδας είναι ξεκάθαρα η παραμονή», ενώ υπογράμμισε: «Το ότι κάναμε μία νίκη με το Ρέθυμνο δεν σημαίνει ότι έχουμε σωθεί γιατί η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη».

Τον πρώην προπονητή του και νυν του Παναθηναϊκού, Αργύρη Πεδουλάκη, χαρακτήρισε «έναν από τους καλύτερους Έλληνες προπονητές», ενώ για τον νυν προπονητή του Περιστερίου, Τζίμη Κουστένη, ανέφερε ότι ήταν αυτός που του εμπιστεύτηκε φανέλα βασικού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο νεαρός γκαρντ δήλωσε ότι πρότυπό του είναι ο πατέρας του, Ανδρέας Παπαντωνίου, που αγωνιζόταν επί σειρά ετών στον Παναθηναϊκό, ενώ σαν στυλ παιχνιδιού ξεχώρισε τον Βασίλη Σπανούλη.


Το βιογραφικό

Ο Νώντας Παπαντωνίου είναι μόλις 22 ετών (28 Απριλίου του 1990) και όμως έχει καταφέρει να ξεχωρίσει μέσα στη μεγάλη ομάδα του Ελληνικού Μπάσκετ! Έχει ύψος 1,90μ και παίζει σε θέση γκαρντ. Τα πρώτα του Μπασκετικά βήματα τα έκανε στην ομάδα του Αμαρουσίου. Εκεί του δίδαξε τα μυστικά του αθλήματος ο πατέρας του Ανδρέας Παπαντωνίου. Τη σεζόν 2009-2010 αγωνίστηκε στην ομάδα της ΑΕΚ. Επόμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν ο Ηλυσιακός, όπου έδωσε τον καλύτερό του εαυτό, ιδιαίτερα στο τέλος της χρονιάς και ήταν αναμφισβήτητα ένα από τα πρόσωπα που οδήγησαν την ομάδα των Ιλισίων στην παραμονή της στην Α1 Κατηγορία! Για τις δύο επόμενες σεζόν (2011-2013), ο Νώντας θα αγωνίζεται με την ομάδα του Περιστερίου!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέχρι το καλοκαίρι του 2010 ήταν βασικό μέλος των «Μικρών» Εθνικών Ομάδων. Έχει κατακτήσει το Χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων του 2008 στην Αμαλιάδα, το Αργυρό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων του 2009 στην Νέα Ζηλανδία και το Αργυρό επίσης μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών του 2010 στην Κροατία!

Επίσης έχει λάβει μέρος σε 4 All Star Game, από το 2008 μέχρι και το 2011! Και έπεται και συνέχεια…! Είναι νέος, ταλαντούχος, με πολύ πάθος γι’ αυτό που κάνει και το μόνο σίγουρο είναι πως θα φτάσει πολύ ψηλά!
Και για το τέλος να προσθέσουμε πως είναι φοιτητής της Νομικής Σχολής Αθηνών!

Διακρίσεις

• Χρυσό Μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων το 2008
• Αργυρό Μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων το 2009
• Αργυρό Μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών το 2010
• Χρυσό Μετάλλιο στο Πρωτάθλημα της Unileague το 2011

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης