Να πανηγυρίσει και τους τρεις τίτλους με τον Ολυμπιακό (πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρωλίγκα) ονειρεύεται ο Ντι Τζέι Στρόμπερι.

Ο νεοαποκτηθείς γκαρντ/φόργουορντ αναφέρθηκε στις πρώτες του εντυπώσεις από την παραμονή του στην Ελλάδα, δήλωσε περήφανος που αγωνίζεται στον Ολυμπιακό, ενώ αναφέρθηκε και στο συμπαίκτη του- πλέον -Πάτρικ Γιανγκ, με τον οποίο ήταν αντίπαλοι στην Τουρκία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Ολυμπιακός είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Δε νομίζω ότι μπορείς να πας κάπου πιο ψηλά από ό,τι εδώ. Είναι τιμή μου να είμαι μέλος του συλλόγου του και να παίζω γι’ αυτόν. Από την πρώτη μέρα προετοιμασίας ήδη νιώθω πολύ χαρούμενος για όλο αυτό που ξεκινάει», τόνισε ο Αμερικανός, ο οποίος δήλωσε πως θέλει να κατακτήσει όλους τους τίτλους με τους Πειραιώτες:

«Θέλω να κερδίσουμε όλους τους τίτλους που θα διεκδικήσουμε. Αυτός είναι ο στόχος, ξεκάθαρα. Πρωτάθλημα και Κύπελλο στην Ελλάδα, αλλά και να πάμε στο Final Four της Ευρωλίγκας για να διεκδικήσουμε ένα ακόμη ευρωπαϊκό. Πιστεύω πως όταν είμαστε όλοι μαζί θα πάνε όλα καλά και θα παρουσιαστούμε έτοιμοι όταν πρέπει».

Χαρακτήρισε τον εαυτό του ως «παίκτης που καταθέτει πολλή ενέργεια στο παρκέ και αφοσιώνεται στην άμυνα. Φυσικά κάνω και ό,τι μπορώ για να βοηθήσω στην επίθεση, αλλά το κυριότερο χαρακτηριστικό μου είναι η άμυνα. Μου αρέσει να κλέβω την μπάλα και να σκοράρω στον αιφνιδιασμό. Θέλω να κερδίζω και να κατακτώ τίτλους. Θα μπαίνω κάθε φορά στο γήπεδο για να δίνω ό,τι καλύτερο μπορώ και να βοηθώ την ομάδα να φεύγει από το παρκέ νικήτρια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος αναφέρθηκε και στον Πάτρικ Γιανγκ, τον οποίο χαρακτήρισε «τέρας»!, Πρόσθεσε ακόμη; «Πολύ δυνατός, βοηθά πολύ στα πικ εν ρολ και επιθετικά, αλλά και αμυντικά. Δεν παίζεται εύκολα, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος που θα τον έχω συμπαίκτη κι ανυπομονώ να αρχίσει κι αυτός προπονήσεις».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης