Ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα στον ημιτελικό του Final-4 του Πρωταθλήματος Super League K-17, καθώς συνέτριψε με 4-0 σκορ τους Ηπειρώτες, παίρνοντας έτσι θριαμβευτικά το εισιτήριο για τον τελικό, που θα διεξαχθεί το Σάββατο (30/5) στο Αγρίνιο.

Ο Δημήτρης Νικολάου στο 4′ με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, ενώ στο 38′ ο Κώστας Κηπουρός με ένα εκπληκτικό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παπαϊωάννου, κάνοντας το 2-0.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 75ο λεπτό και πάλι ο Κώστας Κηπουρός με έναν… κεραυνό αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή ανέβασε κι άλλο τον δείκτη του σκορ, ενώ στο 82′ ο Φώτης Τσιλίκης διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Στον τελικό ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ, που επικράτησε με 2-0 του Αστέρα Τρίπολης στον άλλη ημιτελικό, χάρη σε ισάριθμα γκολ του Χατζηδίμπα (27′, 67′).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γαβαλάς, Φουάσης, Μπέτσας, Ρέτσος, Νικολάου, Λάμπρου (69′ Κολτσίδας), Χρήστου, Κηπουρός (78′ Ξενιτίδης), Κουγιός (57′ Κιρτζιαλίδης), Τσιλίκης (83′ Δερμιτζάκης), Βάρκας (65′ Τζουμάκης).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Παπαϊωάννου, Ναπ. Ψάρρας (67′ Τριάντος), Κιτσάκης, Γεωργούλας, Ντίνης, Μούτσιος, Ηλ. Ψάρρας (87′ Γιώτης), Μασούρας, Μπαμπούλιας (33′ Μπισέλας – 78′ Μαλισόβας), Ζιώγας (83′ Δρόσος), Μαλάμος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης