Με τρεις ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 13ης αγωνιστικής της Super League.

Στη Ξάνθη η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης (17.15, NS1), με τις δύο ομάδες να έχουν διαφορετικούς στόχους. Οι ακρίτες μάχονται για να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, ενώ οι Αρκάδες κυνηγούν τη δεύτερη θέση!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Νίκος Κωστένογλου δεν μπορεί να υπολογίζει τους Μπαξεβάνο, Ντάνι και Γκλέισον. Αντιθέτως επανέρχεται ο Μαρκόφσκι, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του, αλλά και ο Φλίσκας που εξέτισε την ποινή του.

Από την πλευρά του ο Σάκης Τσιώλης δεν θα έχει στα πλάνα του, τους Μπαρτολίνι, Σανκαρέ και Κουρμπέλη.

Στη Θεσσαλονίκη, ο Άρης φιλοξενεί τον Ατρόμητο (17.15, NS2) με το σκηνικό να φαντάζει ανάλογο. Οι γηπεδούχοι θέλουν ν’ απομακρυνθούν από την ουρά του βαθμολογικού πίνακα, και οι Περιστεριώτες να διατηρήσουν τη θέση τους στην πεντάδα της κορυφής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης οι επιστροφές στο «Κλεάνθης Βικελίδης» του Ντούσαν Μπάγεβιτς αλλά και του Νίκου Λαζαρίδη (πρώην αρχηγού των «κίτρινων») και φυσικά η παρουσία στις εξέδρες του νέου τεχνικού της ομάδας της συμπρωτεύουσας, του Ισπανού Λούκας Αλγκαράθ.

Ο Νίκος Πασσιαλής στο τελευταίο του παιχνίδι ως πρώτος προπονητής δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Γκέσιο, αλλά και τους ανέτοιμους Πουλίδο και Ηρακλή.

Το πρόγραμμα της πρώτης ημέρες ολοκληρώνεται στο Καραϊσκάκη, όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Πλατανιά (19.30, NS2).

Οι Πρωταθλητές θέλουν μια ακόμη νίκη, για να συνεχίσουν το αήττητο και φυσικά να διατηρήσουν ή και να διευρύνουν τη διαφορά από τους διώκτες τους, ενώ οι Χανιώτες είναι λογικό να επιθυμούν να δώσουν συνέχεια στη σπουδαία νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, αφού πλην του… μόνιμου απόντα Παπαδόπουλου, εκτός αποστολής έμειναν οι Τάτος, Ντιακιτέ, Φέισα, Ζαραδούκας και Ντιόγο για αγωνιστικούς λόγους.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Αναστασάκο, Αγκιλέρα και Ποτουρίδη, ενώ για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Αρότσα.

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανουδάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης