Για την επιστροφή του στο ΟΑΚΑ αυτή τη φορά ως αντίπαλος του Παναθηναϊκού την προσεχή Πέμπτη μίλησε ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης, εν όψει της αναμέτρησης της Μακάμπι Τελ Αβίβ με το «τριφύλλι», στο πλαίσιο της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής του δ’ ομίλου της Ευρωλίγκας.

Ο Έλληνας σέντερ τόνισε ότι αποχώρησε από τους «πράσινους» λόγω της κακής σχέσης που είχε με τον προπονητή, Αργύρη Πεδουλάκη, επισημαίνοντας ότι απέφευγαν ακόμη και να κοιταχτούν στα μάτια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως ο «Σόφο» έσπευσε να υπογραμμίσει ότι δεν κρατάει κακία από κανέναν, τονίζοντας παράλληλα ότι δεν έχει να αποδείξει απολύτως τίποτα.

«Δεν επιστρέφω στην Ελλάδα με σκοπό να αποδείξω τίποτα σε κανέναν. Με τον προπονητή μου πέρυσι δεν κοιταζόμασταν στα μάτια και προκειμένου να αποφύγουμε περιττή ένταση στα αποδυτήρια αποφασίσαμε από κοινού να τερματίσουμε το συμβόλαιο. Δεν υπάρχει κακία ανάμεσά μας» ανέφερε στην ισραηλιτική ιστοσελίδα one.co.il ο 29χρονος σέντερ, λίγα 24ωρα πριν απ’ την επιστροφή του στο Ο.Α.Κ.Α. ως αντίπαλος του Παναθηναϊκού.

Η «ομάδα του λαού» θα ταξιδέψει χωρίς να απειλείται στην πρώτη θέση του δ’ ομίλου της διοργάνωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εντούτοις η συγκομιδή 7-4 στην εγχώρια λίγκα κι οι αρκετές μέτριες εμφανίσεις της ομάδας του ανάγκασαν τον «Σόφο» να δηλώσει πως «η εξασφαλισμένη πρώτη θέση έχει πάρει από πάνω μας αρκετή απ’ την πίεση, αλλά δε θα έχουμε εύκολη δουλειά απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο, ο οποίος παίζει δυνατά, ενώ εμείς δεν έχουν την πολυτέλεια για νέες ήττες».

Μιλώντας για τον μυϊκό τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε ο Σχορτσανίτης εξήγησε πως «οι τραυματισμοί αποτελούν μέρος του αθλήματος», συμπληρώνοντας πως «πρέπει να μάθω να αγωνίζομαι με τον πόνο».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης