Στο… μεγάλο μαύρο σύννεφο που κυνηγάει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας όποτε προσπαθεί να κατακτήσει την Euroleague στάθηκε στις δηλώσεις του ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης μετά τη μεγάλη νίκη της Μακάμπι (68-67) και την πρόκριση της στον μεγάλο τελικό της Euroleague.

Παράλληλα ο Έλληνας σέντερ των Ισραηλινών τόνισε ότι δεν έπαψε να πιστεύει ότι η ομάδα του θα τα καταφέρει, ακόμη και τότε που έχανε με 15 πόντους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εγώ το πίστευα και όταν χάναμε με πέντε πόντους. Πόσω μάλλον όταν ο Μπλου έβαλε το τρίποντο 13” πριν το τέλος και πήγαμε τη διαφορά στον πόντο.

Την ίδια στιγμή κάτι χάλασε στο μυαλό της ΤΣΣΚΑ και είναι λογικό να προκλήθηκε αναστάτωση. Κέρδιζαν με 15 και βρέθηκαν να κερδίζουν με έναν», ανέφερε αρχικά ο Έλληνας σέντερ της «ομάδας του λαού» και πρόσθεσε: «Η ΤΣΣΚΑ είναι μεγάλη ομάδα, αλλά μάλλον έχει από πάνω της ένα μεγάλο μαύρο σύννεφο».

Καταλήγοντας ο Σχορτσιανίτης δεν παρέλειψε να κάνει και τον απαραίτητο χαβαλέ, συμπεριλαμβάνοντας σε αυτόν και τον Σλούκα: «Έχω πάει σε 4 Final Four και αυτός θα είναι ο τρίτος μου τελικός. Ο Σλούκας έχει πάει σε δύο και έχει δύο Ευρωλίγκες. Αν δεν την πάρω, θα με βλέπει ο μικρός και θα μου ρίχνει σφαλιάρες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης