Στο τσεπάκι του Γιώργου Βαρδινογιάννη ήταν ο έλεγχος του ποδοσφαίρου, ακόμα και σε παρασκηνιακό επίπεδο. Από το 1996 η εξουσία του πρωταθλήματος πέρασε στον Σωκράτη Κόκκαλη και σήμερα το ποδόσφαιρο, όπως άλλωστε κι άλλοι κοινωνικοί τομείς στη χώρα μας, που επίσης λειτουργούν λαμογιάρικα, παραδόθηκε στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Δεν χρειάζεται καν να προσπαθήσει κάποιος χαρτωμένος πρόεδρος ΠΑΕ προκειμένου να εξασφαλίσει την «προστασία» της ομάδας του. Ο υπόκοσμος των γηπέδων, μ’ όλη τη γραφικότητά του, θα προστρέξει μόνος του να προσκυνήσει τον ισχυρό της πιάτσας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τον Βαρδινογιάννη στον Κόκκαλη, λοιπόν, και από τον Μαρινάκη σε ποιον;… Σ’ όλων το στόμα έρχεται το όνομα Μελισσανίδης. Γιατί έχει χιλιάδες χιλιόμετρα στα σκοτάδια του πρωταθλήματος και της διαιτησίας. Γιατί είναι ο τίγρης, ο ικανός για όλα. Γιατί είναι πια μεγιστάνας του χρήματος. Γιατί θέλει να ξανακάνει πρώτη ομάδα την ΑΕΚ. Γιατί…

…Γιατί έχει πια και «τα αρχεία της Στάζι». Τα «μυστικά» κονδύλια του ΟΠΑΠ. Γιατί σαν ιδιοκτήτης πλέον της κότας με τα χρυσά αυγά ξέρει ποιοι και πόσα έπαιρναν από το μαγαζί που μέχρι σήμερα αποτελούσε «προσωπική περιουσία» του εκάστοτε πρωθυπουργού.

Γιατί ξέσπασε η σύγκρουση Μαρινάκη με τον Μελισσανίδη αποκαλύπτει ο apodytiriakias.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης