Παρελθόν αποτελεί από το δυναμικό της Κρίσταλ Πάλας ο Κέβιν Φίλιπς, ο οποίος ευστόχησε στο πέναλτι που «σφράγισε» την περυσινή σεζόν την επιστροφή των «αετών» στα «μεγάλα σαλόνια».

Ο 40χρονος επιθετικός, που είναι ένας από τους γηραιότερους παίκτες που έχουν αγωνιστεί σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ, την τρέχουσα περίοδο είχε πέντε συμμετοχές ως αλλαγή με τους νεοφώτιστους, ωστόσο δεν είχε αγωνιστεί από την εντός έδρας ήττα 4-1 από τη Φούλαμ τον Οκτώβριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με δηλώσεις του ενόψει του λονδρέζικου ντέρμπι του Σαββάτου με την Τότεναμ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», ο Πούλις εξήγησε: «Είχε εξάμηνο συμβόλαιο και αυτό έληξε. Είχα μια καλή συζήτηση με τον Κέβιν και θέλει να πάει πιο κοντά στο σπίτι του, κάτι που καταλαβαίνω».

Ο Πούλις τόνισε ακόμη ότι ο ακραίος Τζίμι Κεμπέ θα πάει δανεικός στη Λιντς έως το τέλος της σεζόν και πως ψάχνει να φέρει νέους παίκτες στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, προκειμένου να αυξηθούν οι ελπίδες της Κρίσταλ Πάλας να αποφύγει την άμεση επιστροφή στην Τσάμπιονσιπ.

Αυτή τη στιγμή οι «αετοί» βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού, καθώς είναι 18οι στην κατάταξη με 17 βαθμούς σε 20 αγώνες. «Το σημαντικό σε αυτόν τον ποδοσφαιρικό σύλλογο είναι ότι φέρνουμε παίκτες, οι οποίοι έχουν κάτι να αποδείξουν» επισήμανε ο Ουαλός προπονητής και συμπλήρωσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν θέλω να φέρνω παίκτες, οι οποίοι απλά πρόκειται να εμφανίζονται και να κάνουν τροχάδην για τους επόμενους έξι μήνες. Χρειάζομαι παίκτες, οι οποίοι πρόκειται να σηκώσουν τα μανίκια τους και να δουλέψουν σκληρά και να προσθέσουν σε αυτό που ήδη έχουμε».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης