Παρελθόν αποτελεί για την Μονακό ο Κλαούντιο Ρανιέρι, καθώς, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο αντιπρόεδρος των Μονεγάσκων, Βαντίμ Βασίλιεφ, δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της γαλλικής ομάδας και τη νέα σεζόν.

«Θα ήθελα να επιβεβαιώσω πως ο Κλαούντιο Ρανιέρι θα αποχωρήσει από τον σύλλογό μας, αφού αποφασίσαμε να μην συνεχίσουμε τη συνεργασία μας. Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω, γιατί έκανε καλή δουλειά. Δεν είναι ποτέ εύκολο να προβιβάσεις μια ομάδα από τη Λιγκ 2 στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά πιστεύουμε πως σε αυτό το χρονικό σημείο χρειαζόμαστε μια καινούργια δυναμική», ανέφερε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη Τύπου ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Πριγκιπάτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ιταλός προπονητής ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Μονακό το 2012, όταν αυτή αγωνιζόταν στη Β΄ κατηγορία της Γαλλίας, και την οδήγησε στα «μεγάλα σαλόνια», κατακτώντας παράλληλα το πρωτάθλημα.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε η ομάδας του Πριγκιπάτου υπό την καθοδήγηση του τερμάτισε στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος με 9 βαθμούς διαφορά από την πρωταθλήτρια Παρί Σεν Ζερμέν και εξασφάλισε την παρουσία της στο Τσάμπιονς Λιγκ της ερχόμενης περιόδου.

Ο αντιπρόεδρος της Μονακό αρνήθηκε να επιβεβαιώσει την ταυτότητα του νέου προπονητή της ομάδας, λέγοντας πως υπάρχουν μερικές λεπτομέρειες που εκκρεμούν, αλλά, σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Γαλλία και την Πορτογαλία, ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο οποίος εργαζόταν φέτος στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, θα είναι ο αντικαταστάτης του Ρανιέρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης