Με επιτυχία συνεχίζονται τα σπάρινγκ (σ.σ.: ανεπίσημοι πυγμαχικοί αγώνες), που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Επαγγελματικής Πυγμαχίας για τέταρτη φορά. Το Σάββατο 27 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Αριστοτέλειου στις 17.00 η επόμενη αναμέτρηση των νέων επαγγελματιών πυγμάχων που ξεκινούν την καριέρα τους, εκδίδοντας την πρώτη τους επίσημη κάρτα.

Ιδρυτής του ΣΕΠ (σ.σ.: Σύνδεσμος Επαγγελματικής Πυγμαχίας) είναι ο Ολυμπιονίκης πυγμαχίας Γιώργος Στεφανόπουλος, ο μεγαλύτερος Έλληνας πυγμάχος που ανέδειξε η χώρα μας τις τελευταίες δεκαετίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γ. Στεφανόπουλος με το βαρύ όνομα που κουβαλά, κέρδισε αμέσως την εμπιστοσύνη της EBU, της επίσημης ευρωπαϊκής ομοσπονδίας επαγγελματικής πυγμαχίας, που αριθμεί 37 μέλη στην Ευρώπη και μόλις τον Ιούνιο ενέταξε στους κόλπους της και την Ελλάδα, μέσω της υπαγωγής του ΣΕΠ.

Η επαγγελματική πυγμαχία απουσίαζε όλα αυτά τα χρόνια από τα ελληνικά ρινγκ και ο ΣΕΠ αποτελεί πλέον τη μόνη επίσημη πύλη, ώστε οι Έλληνες πυγμάχοι να έχουν στο εξής το δικαίωμα να αναμετρηθούν με αξιόλογους πυγμάχους του εξωτερικού, που επίσης υπάγονται στην EBU και οι αγώνες τους να καταγραφούν επισήμως ως επαγγελματικοί στα διεθνή ρανκινγκ. Στόχος του Γ. Στεφανόπουλου είναι αρχικά η αναβάθμιση του αθλήματος και εν συνεχεία να παρακολουθήσουν για πρώτη φορά οι Έλληνες φίλαθλοι αγώνες αντάξιους του εξωτερικού.

Το zougla.gr θα βρίσκεται κοντά στο εγχείρημα του ΣΕΠ, που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των σημαντικότερων εκπροσώπων του χώρου, καθώς σε κάθε σπάρινγκ βρίσκονται κορυφαίοι διαιτητές, πρωταθλητές πυγμαχίας, κορυφαία ιατρική ομάδα, πολύ σημαντικοί προπονητές και αθλητές εκφράζοντας την εμπιστοσύνη τους και τη στήριξή τους στον Γιώργο Στεφανόπουλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο χώρος του Αριστοτέλειου βρίσκεται στο Ολυμπιακό Στάδιο Πυγμαχίας, επί της οδού Βορείου Ηπείρου, στον αριθμό 21, στο Περιστέρι.

Διαβάστε επίσης:

Επίσημα επαγγελματική πυγμαχία στην Ελλάδα

Δόθηκε η πρώτη επαγγελματική κάρτα πυγμαχίας

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης