Το παρασκήνιο της συμφωνίας με τον Πεπ Γκουαρδιόλα αποκάλυψε ο Ουίλι Χένες με δηλώσεις του στη «Sport Bild»! Η συμφωνία ολοκληρώθηκε στις 20 Δεκεμβρίου στη Νέα Υόρκη. Ο Χένες αποκάλυψε ότι είχε ήδη συναντηθεί με τον Γκουαρδιόλα το προηγούμενο φθινόπωρο, ενώ από τότε ο αδελφός και ατζέντης του Πεπ είχε ταξιδέψει αρκετές φορές στο Μόναχο με απόλυτη μυστικότητα.

Όσον αφορά στη συνάντηση της 20ης Δεκεμβρίου στο Μανχάταν, ο Χένες είπε: «Ο Πεπ ζήτησε να με δει. Ήθελα να συναντηθούμε σ’ ένα μέρος που ήξερα εκεί, αλλά εκείνος προτίμησε να στείλει μια μαύρη λιμουζίνα και να με πάρει από το ξενοδοχείο Four Season στη Fifth Avenue.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπήκα με τον αδελφό του και πήγαμε στο υπόγειο πάρκινγκ του κτηρίου που ζει στο Μανχάταν. Είχα μαζί μου ένα συμβόλαιο, το οποίο είχε υπογράψει ο Ρουμενίνγκε. Έπειτα από τρίωρη συζήτηση, ο Πεπ είπε: “Μπορώ να υπογράψω τώρα;”. Του απάντησα, βλέποντας την υπέροχη θέα του Σέντραλ Παρκ: “Τι ωραία ιδέα”. Στη συνέχεια κράτησα το συμβόλαιο κλειδωμένο σ’ ένα χρηματοκιβώτιο για κάποιες εβδομάδες».

Σχετικά με τα όσα τον ρώτησε ο Καταλανός τεχνικός στην κουβέντα τους, ο Χένες τόνισε: «Μου είπε ότι από τον Αύγουστο έχει δει όλα τα παιχνίδια της Μπάγερν και ότι γνωρίζει την ομάδα. Με ρώτησε πράγματα για την προπόνηση και τη σχέση με τον Τύπο. Είναι ένα άτομο πολύ καταδεκτικό και ανοιχτό, με μια πολύ συμπαθητική γυναίκα που μαγειρεύει πολύ καλά. Ούτε ένα λεπτό δεν είχε περάσει για να καταλάβω ότι είναι ο ιδανικός προπονητής για εμάς».

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι μίλησαν και για τακτικά ζητήματα, επισημαίνοντας ότι ο Καταλανός δεν έχει μιλήσει με τον Χάινκες ακόμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια, ο πρώην μέσος της Μπάγερν αποκάλυψε ότι, ενώ δειπνούσε στη Νέα Υόρκη, ο μετρ τον ενημέρωσε ότι βρίσκεται στον χώρο ένας παλιός φίλος που θέλει να το που πει ένα «γεια». Ήταν ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον! «Αναρωτήθηκε τι κάνω στη Νέα Υόρκη. Του είπα ότι είμαι σε επαγγελματικό ταξίδι και αυτό δεν ήταν ψέμα, καθώς στη συνέχεια έπρεπε να πάω στο Σικάγο με τον γιο μου, για ένα θέμα σχετικό με την οικογενειακή επιχείρηση με τα λουκάνικα. Ο Φέργκιουσον μου είπε ότι έχει ένα διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη, την οποία επισκέπτεται πού και πού. Δεν θέλω καν να φανταστώ τι θα γινόταν αν με έβλεπε να μιλάω με τον Γκουαρδιόλα!» ανέφερε.

Όσον αφορά στο αν θα άλλαζε κάτι σε όλη την… επιχείρηση είπε: «Θα ανακοίνωνα τη συμφωνία μέσα στα Χριστούγεννα, έτσι ώστε η τρέλα των Media να λάμβανε χώρα στη διακοπή και όχι ενώ η ομάδα έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις».

Να θυμίσουμε ότι η συμφωνία των δύο πλευρών ανακοινώθηκε στις 16 Ιανουαρίου.

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανουδάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης