«Κιτρινόμαυρο» βάφτηκε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας όπου φιλοξενήθηκε ο ετήσιος χορός της Original. Οι οργανωμένοι οπαδοί της Ένωσης έκαναν την καθιερωμένη τους γιορτή στο μαγαζί όπου εμφανίζεται ο… κιτρινόμαυρων αισθημάτων Πάνος Κιάμος (Club 22) κι έδωσαν το παρών εκπρόσωποι από τα αθλητικά τμήματα του συλλόγου, ενώ δεν έλειψε και ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 Ο «τίγρης» που έχει πλέον στα χέρια του τις τύχες του ποδοσφαιρικού τμήματος του «Δικεφάλου» γνώρισε, όπως αναμενόταν, την αποθέωση από τους παρευρισκόμενος με το που έκανε την εμφάνισή του στο μαγαζί, ενώ του έγινε κι έκπληξη για τα γενέθλιά του με τούρτα και ανάλογα συνθήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 Επίσης, το «παρών» στη γιορτή του πιο δυναμικού μέρους της «κιτρινόμαυρης» εξέδρας έδωσαν μεταξύ άλλων και οι Δέλλας, Γεωργέας, Πλατέλλας, Ρόβας από το ποδοσφαιρικό τμήμα Ζιάγκος, Νίκολιτς από το μπάσκετ, Φλαούνας, Μαντέκας και Ρουμελιωτάκης από το βόλεϊ ανδρών, Ρουμελιώτης, Παπαγεωργίου, Παπαφωτίου, Πασσιά, Τοτσίδου και Καβαθά από το γυναικείο βόλεϊ, αλλά και οι Ασλανίδης, Αλεξίου, Παπαδημητρίου, Μπόβαλης, Χήνας, Ανατολιωτάκης αλλά και ο Άντον Ντόμπος.

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης