Δεκτή έγινε από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού η προσφυγή-καταγγελία της ΠΑΕ Εργοτέλης, η οποία ζήτησε τον υποβιβασμό της Κέρκυρας με τον ισχυρισμό της ύπαρξης παρένθετου προσώπου στη μετοχική της σύνθεση.

Η ΕΕΑ με σημερινή της ανακοίνωση γνωστοποίησε ότι θα εισηγηθεί στην πειθαρχική επιτροπή της Superleague την αποβολή της ομάδας του νησιού των Φαιάκων, καθώς θεωρεί την απόκτηση των μετοχών από τον Ίσσαρη εικονική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βάσει της εξέλιξης αυτής «ανοίγει» μια θέση για το πρωτάθλημα της νέας αγωνιστικής σεζόν. Ωστόσο το ποια ομάδα θα την λάβει ακόμη δεν μπορεί να διευκρινιστεί. Βάσει κανονισμών η θέση πρέπει να καλυφθεί από ομάδα της αμέσως κατώτερης κατηγορίας κάτι που σημαίνει ότι ο Απόλλωνας πρέπει να πάρει το «εισιτήριο».

Ωστόσο, τη θέση αναμένεται να τη διεκδικήσουν και ομάδες από τη Σούπερ Λίγκα με πρώτο τον Εργοτέλη ο οποίος έκανε και την προσφυγή.

Το δελτίο Τύπου που εξέδωσε την Πέμπτη (2/7) η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού:

«Προσφυγή – Καταγγελία της ΠΑΕ Εργοτέλης κατά της ΠΑΕ Κασσιόπη λόγω παράβασης των όρων μεταβίβασης μετοχών της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Επιτροπή έκρινε ότι συντρέχει περίπτωση εφαρμογής του άρθρου 69 παρ.12 ν.2725/99 και θα αποστείλει έκθεση στο αρμόδιο δικαιοδοτικό όργανο για την αποβολή της ομάδας από το πρωτάθλημα. Η απόκτηση των μετοχών από τον Ίσσαρη είναι εικονική και η Επιτροπή του απαγορεύει την άσκηση όλων των δικαιωμάτων από τις μετοχές αυτές».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης