Τις πολύτιμες υπηρεσίες του Τζερμέιν Ντεφόε θα στερηθεί η Τότεναμ στον αυριανό πρώτο αγώνα της με τη Βασιλεία για τα προημιτελικά του Europa League.

O διεθνής Άγγλος επιθετικός ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού, όπως δήλωσε την Τετάρτη ο τεχνικός των «σπερς» Αντρέ Βίλας-Μπόας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι είναι εξαιρετικά αμφίβολος και για τον αγώνα ρεβάνς με τους Ελβετούς, ενώ σίγουρα θα χάσει το κυριακάτικο ματς με την Έβερτον, για το πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ.

«Ο Τζερμέιν έχει έναν μυϊκό τραυματισμό, ο οποίος θα τον κρατήσει σίγουρα εκτός από τα επόμενα δύο παιχνίδια και ίσως και από τον εκτός έδρας αγώνα με τη Βασιλεία» δήλωσε ο Πορτογάλος προπονητής και συμπλήρωσε:

«Εάν δεν προλάβει το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Βασιλεία, αναμένεται να είναι έτοιμος για τον αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι. Είναι μεγάλο πλήγμα. Είναι στον ίδιο μυ στον οποίο αντιμετώπισε πρόβλημα τον περασμένο μήνα. Τώρα είναι στην άλλη πλευρά και είναι μία μεγάλη απώλεια, καθώς αντιπροσωπεύει πολλά για μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ντεφόε αγωνίστηκε το Σάββατο στο τελευταίο ημίωρο του νικηφόρου (2-1) εκτός έδρας αγώνα με τη Σουόνσι, αντικαθιστώντας τον Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ, ωστόσο η απουσία του είναι σημαντική για τους Λονδρέζους, που δίνουν «μάχη» για την κατάκτηση της τρίτης θέσης στη βαθμολογία του αγγλικού πρωταθλήματος, η οποία δίνει το «εισιτήριο» για τους ομίλους του νέου Τσάμπιονς Λιγκ.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης