Στραβάδι παραμένει σταθερά στην πολιτική ο κόσμος. Δυόμισυ χιλιάδες χρόνια δημοκρατία δεν λένε τίποτα στους ψηφοφόρους διότι τους μαστουριάζουν τόσο τα αριστερά όσο και τα δεξιά κόμματα. Δεν είναι μαλάκες να ξυπνήσουν τον κοσμάκη. Να του πουν, δηλαδή, ότι και ο πολιτικός, μάλιστα εκείνος που μισθοδοτείται, οφείλει να εργάζεται. Να παράγει έργο. Όχι αέρα πατέρα να βουτάει κανονικά τα φράγκα μόνο για να τα χώνει στον αντίπαλο. Μιλάμε για το αίσχος της αιωνιότητος.

Για μία φορά ακόμα ο Τσίπρας στήθηκε μπροστά στα μαρκούτσια και τις κάμερες, να πει τις παπαριές του. Αυτά είναι χυδαία πράγματα. Ποια, δηλαδή;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μιλάει ο Τσίπρας. Και με το σφύριγμα της λήξης, με το που κλείνει η αυλαία της παράστασης, πλακώνουν τα σχόλια όλοι οι άλλοι. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, τα λοιπά κόμματα. Η απόλυτη παρακμή.

Καμμία σημασία τι είπε ο Τσίπρας στη ΔΕΘ. Καμμία. Είναι ο διπλωματούχος αρχιμαλάκας όποιος λάβει υπ’όψιν του τι σαλιάρισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κάθε Τσίπρας, ο κάθε αντιπολίτευσης, Καραμανλής, Παπανδρέου, Σαμαράς. Λόγια. Για πέταμα. Που έχουν θέση μόνο στη χωματερή. Και βρωμάνε ψέμμα και υποκρισία περισσότερο από ό,τι έχει ξεφορτωθεί στο σκουπιδότοπο.

Δεν σχολιάζω κανέναν προσωπικά. Κανέναν Τσίπρα. Αν το έκανα, θα έχανα τη μπάλλα. Θα ήμουν εκτός ουσίας και συνουσίας. Με θυμώνει η κατάντια της κοινωνίας. Δεν πέφτουν γιαούρτια, και με μέλι για να πιάσει η γιαουρτιά, σ’όλους τους έμμισθους αρχικομματάρχες που γαυγίζουν, με αποκλειστικό σκοπό να φύγουν οι άλλοι, να έρθουμε εμείς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πιο χοντρό στήσιμο της Παράγκας, αποκαλύπτει ο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης