Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η θητεία του Νίκου Αναστόπουλου στον πάγκο του Πλατανιά.

Οι «ερυθρόλευκοι» των Χανίων, στον πρώτο τους αγώνα με τον «αλενατόρε» στον πάγκο τους επικράτησαν το Σάββατο με 2-0 σκορ του Απόλλωνα Σμύρνης στα Περιβόλια και πέτυχαν τη δεύτερη τους νίκη στο πρωτάθλημα, παίρνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γουνδουλάκης άνοιξε το σκορ στο 43ο λεπτό για τους γηπεδούχους, ενώ ο Κάταϊ σφράγισε τη νίκη τους στο 62′.

ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Ο Πλατανιάς είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο μέρος, ωστόσο δεν μπορούσε να φανεί απειλητικός για την εστία του Τζόρβα με εξαίρεση μια άστοχη κεφαλιά του Μπλάζεκ στο 29ο λεπτό.

Παρ’ όλα αυτά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάνε στα αποδυτήρια, όντας μπροστά στο σκορ, καθώς στο 43΄ κέρδισαν πέναλτι σε μονομαχία του Τσεμπερίδη με τον Τόρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γουνδουλάκης ανέλαβε την εκτέλεση ο Τζόρβας απέκρουσε αλλά ο έμπειρος μεσοεπιθετικός πήρε το «ριμπάουντ» και άνοιξε το σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Απόλλωνας προσπάθησε να ισοφαρίσει και έφτασε μία ανάσα από το 1-1 στο 50ο λεπτό, όταν ο Φαρινόλα έβγαλε τον Μπλάζεκ σε πλεονεκτική θέση αλλά το τελείωμα του τελευταίου ήταν απογοητευτικό.

Εν συνεχεία η «ελαφρά ταξιαρχία» είδε τον νόμο του ποδοσφαίρου να επαληθεύεται εις βάρος της, καθώς αφού δεν μπόρεσε να πετύχει εκείνη γκολ εν τέλει το δέχτηκε από τους «ερυθρόλευκους» των Χανίων.

Πιο συγκεκριμένα στο 62ο λεπτό ο Κάταϊ στόπαρε ωραία με το στήθος και νίκησε τον Τζόρβα διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Κίτρινες: 30′ Ζουμπουλάκης / 23′ Διαμαντής, 27′ Γκουέλα, 42′ Τσεμπερίδης, 44′ Φαρινόλα

Πλατανιάς (Νίκος Αναστόπουλος): Γιωργαλλίδης, Ζουμπουλάκης, Φαΐσκα, Φερνάντες, Ραφαέλ, Αγκιλέρα, Κάταϊ (89′ Στόλερ), Τετέ, Μπέλιτς (60′ Σιώπης), Γουνδουλάκης (84′ Πόποβιτς), Τόρες.

Απόλλων Σμύρνης (Μπάμπης Τεννές): Τζόρβας, Αργυρόπουλος, Τσεμπερίδης (56′ Μίνγκας), Δεληζήσης, Διαμαντής (46 Παντελιάδης), Άλβαρες, Κόρμπος, Μπλάζεκ (65′ Τσιλιγκίρης), Καμαρά, Γκουέλα, Φαρινόλα.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης