Με δύο γκολ σε διάστημα πέντε λεπτών (46’ και 51’) ο Εργοτέλης επικράτησε 2-0 του Λεβαδειακού στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League. Το γκολ των Κρητικών, που έφτασαν τους 4 βαθμούς, σημείωσαν οι Αναστασάκος και Μπαμ Μπαμ.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ

Η πρώτη καλή στιγμή καταγράφηκε για τους Βοιωτούς. Στο 33’ ο Γεωργίου έπιασε την κεφαλιά, όμως ο Αθανασίου δεν είχε πρόβλημα να απομακρύνει. Οι Βοιωτοί έδειχναν να έχουν υπό τον έλεγχό τους το ματς, όμως με την έναρξη του δευτέρου μέρους οι Κρητικοί σκόραραν δύο φορές και πήραν τους βαθμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 46΄ από σουτ του Χαντί ο Αναστασάκος με προβολή άνοιξε το σκορ και στο 51΄ ο Βραζιλιάνος Μπαμ Μπαμ έγραψε το 2-0 με πλασέ στην κίνηση από ασίστ του Μπατιμπανγκά.

Κίτρινες:
Γεωργίου, Μαρτίνεθ

Εργοτέλης (Γιάννης Πετράκης):
Αθανασίου, Πίτσος, Σαρρής, Κοζορώνης, Τζανακάκης, Μπουχαλάκης, Ρέντζας, Χάντι, Μπαντιμπάνγκα (85΄ Μπουρσέλης), Μπαμ Μπαμ (63΄ Βερπακόφσκις), Αναστασάκος (89΄ Δωματάς).

Λεβαδειακός (Τάκης Λεμονής):
Πρζιρόφσκι, Λυκογιάννης, Μαρτίνεθ, Γεωργίου, Μουλόπουλος, Μαχαίρας (55΄ Μπούστο), Λαμπρόπουλος (79΄ Ροζέριο), Κονέ, Ορτέγκα, Μάντζιος, Βασιλείου (62΄ Γιάντσης).

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης