Με γκολ του Μάντζιου στο 35’ και του Μάρτινς στο 58’ ο Λεβαδειακός επικράτησε 2-0 της Ξάνθης, σε ματς για την 10η αγωνιστική της Super League. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν πέναλτι με τον Σολάρι στο 53’, ενώ είχαν και δύο δοκάρια.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μόλις στο 8’ ο Κάντζι με σουτ απείλησε την εστία της Ξάνθης, όμως το γκολ ήρθε στο 35’. Ο Μουλόπουλος με σέντρα βρήκε τον Μάντζιο, ο οποίος με κεφαλιά νίκησε τον Κυριακίδη και πέτυχε το 1-0 για τον Λεβαδειακό.

Η Ξάνθη είχε ευκαιρία να ισοφαρίσει στο δεύτερο μέρος, όπως ο Σολάρι στο 53΄δεν μπόρεσε να μετατρέψει σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε. Πέντε λεπτά αργότερα ο Ροτζέριο με κοντινή προβολή «τιμώρησε» ξανά την Ξάνθη, διπλασιάζοντας τα τέρματα των «πράσινων» και βάζοντας γερά θεμέλια νίκης.

Η ατυχία της Ξάνθης συνεχίστηκε. Μέχρι το τέλος του ματς οι ακρίτες σημάδεψαν δύο φορές τα δοκάρια του Πριζόφσκι κι έτσι το 2-0 παρέμεινε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λεβαδειακός – Ξάνθη 2-0 (Nova 2)

Γκολ: 35′ Μάντζιος (Λεβαδειακός), 59′ Ροτζέριο (Λεβαδειακός)
53′ έχασε πέναλτι ο Σολάρι
71′ δοκάρι ο Ράνος
84′ δοκάρι ο Σολτάνι

Κίτρινες κάρτες: Μανόλο, Βασιλείου

Κόκκινες κάρτες:

Λεβαδειακός: Πριζόφσκι, Μουλόπουλος, Λυκογιάννης, Γεωργίου, Μάγκας (85′ Σανγκινέτι), Μανόλο, Κονέ, Ροτζέριο, Μάντζιος (90′ Σκέμπης), Κάντζι, Γιάντσης (60′ Βασιλείου).

Ξάνθη: Κυριακίδης, Παϊτο, Γούτας, Μαρίν, Φλίσκας, Μπέρτος, Βάλλας (46′ Χοσέμι), Σολτάνι, Ντιέ (64′ Ράνος), Σολάρι, Κάλβο (79′ Ρούμπεν).

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης