Προτείνει ο Ba-bet-o (κατά κόσμον Μπάμπης Παπαφιλιππάκης)

Καλησπέρα σας… Η εβδομάδα των… Παθών για τη στήλη μας καλά κρατεί, ωστόσο η… στοιχηματική ανάσταση είναι κοντά. Για σήμερα έχουμε επιλέξει τρεις άσους, που φρονούμε ότι μπορούν να μας οδηγήσουν στο ταμείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αρχίζουμε από το πρωτάθλημα της Β’ Ιταλίας και την αναμέτρηση ανάμεσα στην Κροτόνε και τη Βαρέζε. Οι «πιταγκόριτσι» προέρχονται από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες, βλέποντας την απόστασή τους από τις ομάδες, που ερίζουν για να μπουν στα πλέι οφ, να μειώνεται στους τέσσερις βαθμούς.

Ως εκ τούτου δεν υπάρχουν περιθώρια και για περαιτέρω βαθμολογικές απώλειες για τους γηπεδούχους, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα απέναντι στη Βαρέζε των πολλών απουσιών να κατακτήσουν το τρίποντο.

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση μεταξύ της Γιουνγκ Μπόις και της Σιόν από την πρώτη κατηγορία της Ελβετίας. Οι γηπεδούχοι πλέον ισοβαθμούν με τη Λουκέρνη στην τρίτη θέση, ωστόσο θα επιδιώξουν να αποσπαστούν από την άμεση διώκτριά τους. Η ομάδα του Μίλερ το έχει το εύκολο γκολ και λογικά θα καταφέρει να ξεπεράσει τον «σκόπελο» της Σιόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τριάδα μας κλείνει με τον άσο της Σταντάρ Λιέγης η οποία αντιμετωπίζει την κυπελλούχο Λόκερεν. Το συγκρότημα του Λουθόν θέλει πάση θυσία τη νίκη προκειμένου να διατηρηθεί στην κορυφή των πλέι οφ του Βελγίου και να διατηρήσει το προβάδισμα για τον τίτλο.

Στην αντίπερα όχθη οι φιλοξενούμενοι στους οποίους αγωνίζεται ο Γιώργος Γκαλίτσιος, έχοντας εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή τους έξοδο από το κύπελλο, παίζουν ελεύθερα στα πλέι οφ και χωρίς άγχος.

Πάντως απέναντι στους «κόκκινους», πολύ δύσκολα θα καταφέρουν να πάρουν αποτέλεσμα, καθώς η Σταντάρ στην κυριολεξία «καίγεται» για τη νίκη.

ΤΡΙΑΔΑ…

144. ΚΡΟΤΟΝΕ-ΒΑΡΕΖΕ 1 (1.95)
154. ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ-ΣΙΟΝ 1 (1.55)
157. ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ-ΛΟΚΕΡΕΝ 1 (1.35)

ΑΠΟΔΟΣΗ: 4.08

Για σχόλια ή παρατηρήσεις, στο babispap_zougla@hotmail.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης