Με νέες υποσχέσεις εμφανίστηκε ο Βλάσης Τσάκας, προαναγγέλλοντας την… τελευταία πρόταση του πρίγκιπα Φαϊσάλ για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.

Ο μάνατζερ από την Καβάλα εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του Γιάννη Αλαφούζου για την κριτική του τελευταίου σε βάρος του Σταύρου Μάνταλου και αποκάλυψε ότι την Τετάρτη θα γίνει η συνέντευξη Τύπου του υποψηφίου επενδυτή!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά όσα είπε ο Βλάσης Τσάκας στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ:

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Εγώ είμαι στην κατηγορία των φιλάθλων που βλέπουν ποδόσφαιρο είτε βάζεις γκολ είτε χάνεις και ο Παναθηναϊκός έπαιξε μπάλα. Όσοι δεν ξέρουν από ποδόσφαιρο ασχολούνται με τον επόπτη, τον διαιτητή και τον Τοτσέ. Είναι γνωστό πως ο Αλαφούζος δεν ξέρει από ποδόσφαιρο. Είδα ένα ματς που με γέμισε, έναν Παναθηναϊκό που με έκανε μετά από καιρό να αισθανθώ καλά. Δεν μας έκατσε το αποτέλεσμα. Γι’ αυτό το ποδόσφαιρο είναι το νούμερο ένα άθλημα. Ο Ολυμπιακός έχει μια καλή ομάδα, αλλά μέχρι εκεί. Ο Παναθηναϊκός θα ήταν 16 βαθμούς μπροστά, αν ήταν σωστά δομημένος, αλλά πληρώνει τα λάθη του καλοκαιριού».

Για τον πρίγκιπα Φεϊζάλ: «Όντως σήμερα υπάρχει η άφιξη του πρίγκιπα! Κάποια στιγμή εντός της ημέρας θα είναι στην Ελλάδα. Αύριο θα κατατεθεί πρόταση προς όλους τους μετόχους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Υπάρχει συγκεκριμένη πρόταση εξαγοράς πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ με αντάλλαγμα και την άλλη μέρα θα δοθεί συνέντευξη Τύπου του πρίγκιπα, με τις προσκλήσεις να στέλνονται σήμερα. Ο πρίγκιπας θα αναλύσει την πρόταση και το πλάνο του για τον Παναθηναϊκό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την πρόταση: «Για την πρόταση δεν μπορώ να πω τίποτα απολύτως. Πρέπει να τη δουν πρώτα οι μέτοχοι. Είναι ξεκάθαρη πρόταση: ”Να η πληρωμή για τον Παναθηναϊκό, δώστε τον”. Στην ομάδα θα μπουν τα λεφτά. Απευθυνόμαστε στην ηγεσία του σωματείου που έχει το δικαίωμα να απαντήσει καθώς εκπροσωπεί τον κόσμο. Έτσι μπορούν να τρέξουν τις διαδικασίες.

Τα λεφτά είναι σε τράπεζα του εξωτερικού, σε ευρωπαϊκή χώρα και σε μεγάλη τράπεζα. Είναι ένα αρκετό ικανοποιητικό ποσό με βάση τα σημερινά δεδομένα που θα ικανοποιήσει όλο τον κόσμο του Παναθηναϊκού και ελπίζω και τη διοίκηση».

Γιατί δεν εμφανίστηκαν νωρίτερα: «Τα έκανε όλα με πολλή προσοχή και δεν θέλαμε να διαταράξουμε το κλίμα εν όψει Τότεναμ και ντέρμπι και το αφήσαμε, για να μην κάνουμε παρέμβαση πουθενά. Ο Παναθηναϊκός είναι σε τραγικότατη κατάσταση και μια πρόταση θα πρέπει να είναι καλοδεχούμενη».

Για τη ασυνέπεια του πρίγκιπα: «Δεν είναι ασυνεπής ο πρίγκιπας, καθώς από τον Απρίλιο μέχρι και σήμερα έχει μια απίστευτη συνέπεια. Πήγε στην ΕΕΑ και σε χρόνο ρεκόρ πήρε την άδεια. Δείξαμε την αξιοπιστία μας και τότε. Μας είπαν πως δεν φέρατε τα λεφτά σας στην Ελλάδα, αλλά τότε και η Μαρίκα του περιπτέρου τα έδιωχνε στην Ελβετία. Είναι αυτό που λένε: ”η κότα το αυγό ή το αυγό την κότα». Ερχόμαστε για τελευταία φορά και λέμε: ”Θέλετε ή δεν θέλετε. Αν όχι, άντε γεια”! Με διαφορετικό τραπεζικό τρόπο αυτήν τη φορά και διαφορετικές καταστάσεις από την τελευταία φορά.

Όταν στις 29 Μαΐου η ΕΕΑ ενέκρινε τον φάκελο του πρίγκιπα, τους είπαμε δώστε μας τον Παναθηναϊκό. Με αυτό τον φάκελο περνούσαμε σφαίρα την αδειοδότηση. Ο Αλαφούζος δεν έσωσε τον Παναθηναϊκό. Είναι μύθος πως ο Παναθηναϊκός δεν είχε εναλλακτική. Υπήρχε μπίζνες πλαν από τον Ιούνιο και, αν γινόταν τότε, ο Παναθηναϊκός θα ήταν τώρα +19 μπροστά».

Επιμέλεια: Γιώργος Περράκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης