Δύο ακόμα ονόματα από την αγορά της ιβηρικής χερσονήσου προστέθηκαν στη λίστα των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, όπως αναφέρουν τα μέσα της Πορτογαλίας. Συγκεκριμένα πρόκειται για τον κεντρικό αμυντικό Ροντρίγκες και τον μεσοεπιθετικό Ζοσουέ, για τους οποίους υπάρχει πολύ καλή άποψη στο τμήμα σκάουτινγκ του Τριφυλλιού.

O πρώτος αγωνίζεται στη Ρίο Άβε, όπως και ο Μαρσέλο που όμως δεν έπαιξε στο ματς με την Πάσος Φερέιρα και ήθελε επίσης να τον δει ο Ελευθεράκης, ενώ στο παρελθόν πέρασε για μία πενταετία από την Μπράγκα. Το τελευταίο διάστημα μάλιστα έχει έρθει σε ρήξη με τον προπονητή του, Νούνο Εσπιρίτο και η διοίκηση του συλλόγου του έχει διαμηνύσει πως εάν θέλει μπορεί ν’ αποχωρήσει τον Ιανουάριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχετικά με τον Ζοσουέ, η εξαιρετική εμφάνιση που έκανε στο παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης, όπου πέτυχε μάλιστα δύο γκολ στη νίκη με 3-2 της ομάδας του για το Λιγκ Καπ, ήταν αυτή που «ανάγκασε» τον Κώστα Ελευθεράκη ν’ ασχοληθεί μαζί του.

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός, πάντως, δεν αγωνίζεται βασικός στο πρωτάθλημα, όπου έχει έξι συμμετοχές με τις πέντε εξ αυτών ως αλλαγή, τα σχόλια τεχνικού συμβούλου του Τριφυλλιού όμως στους ανθρώπους της ομάδας ήταν ιδιαίτερα θετικά και αναμένεται να τον ξαναδεί το επόμενο διάστημα.

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανουδάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης