Συνέχεια στο τεταμένο κλίμα του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ (1-1) έδωσε ο Γιώργος Τζαβέλλας και στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα.

«Είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστήκαμε για τελευταία φορά στο γήπεδο αυτό» τόνισε μεταξύ άλλων ο άσος του «δικεφάλου» του Βορρά, αφήνοντας υπονοούμενα για τον διαφαινόμενο υποβιβασμό των «κίτρινων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δηλώσεις του οπισθοφύλακα του ΠΑΟΚ στην κάμερα της NOVA:

«Σήμερα δεν ήμασταν υποχρεωμένοι να μιλήσουμε, να μη γίνει καμία δήλωση. Ήταν κρίμα το σκηνικό του γηπέδου. Δεν φοβηθήκαμε τον αντίπαλο και προσπαθήσαμε κάτω από αντίξοες συνθήκες να το πάρουμε αλλά μας εμπόδισαν πολλά. Ο ΠΑΟΚ έδειξε την κλάση του και είμαστε χαρούμενοι που ερχόμαστε εδώ για τελευταία φορά. Όλη η Ελλάδα είδε αυτό που έγινε σήμερα.

Δεν είναι δουλειά να σχολιάζουμε αυτά που έγιναν. Είναι κρίμα για το ποδόσφαιρο. Είναι σημαντικό που όλο οι ποδοσφαιριστές και του ΠΑΟΚ και του Άρη είναι καλά στην υγεία τους. Ξέρω πως ο κόσμος ήθελε τη νίκη, οι παίκτες τα έδωσαν όλα. Θέλαμε τους τρεις βαθμούς αλλά υπάρχουν κι άλλα ματς. Είμαστε σε ανοδική πορεία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης