Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Βασίλης Κωνσταντίνου εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στον Γιάννη Αναστασίου και την πίστη ότι για τα επόμενα χρόνια η ομάδα θα ανεβαίνει συνεχώς επίπεδο.

«Εμείς επιλέξαμε φέτος να στηρίξουμε τα νέα παιδιά από την ακαδημία του Παναθηναϊκού έχοντας ως προπονητή έναν πολύ καλό τεχνικό, τον Γιάννη Αναστασίου, και με αυτόν θα πορευτούμε μέχρι τέλους. Μπορεί κάποια αποτελέσματα να μας πικραίνουν και να μας στενοχωρούν, αλλά είμαστε σίγουροι και αισιόδοξοι ότι το πλάνο μας θα βρει ανταπόκριση και στα επόμενα χρόνια ο Παναθηναϊκός θα έχει καλύτερη ομάδα» τόνισε στην τηλεοπτική εκπομπή «Δίκη» ο Βασίλης Κωνσταντίνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο κύριος Αλαφούζος έχει αποφασίσει να στηρίξει αυτό το πλάνο. Πέρα από τον Γιάννη Αναστασίου που είναι ένας αξιόλογος προπονητής, έχει βάλει δίπλα του συνεργάτες όπως ο Δημήτρης Σαραβάκος, ο Νίκος Νταμπίζας, ο Γιάννης Βονόρτας, και δύο ξένους συνεργάτες που είναι ένα πολύ δυνατό γκρουπ και δουλεύουν με βάση τα νέα παιδιά» πρόσθεσε.

Για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι δήλωσε:

«Ποτέ ξανά δεν έχω δει τόση αστυνομία μέσα στο γήπεδο. Υπήρχαν περιπτώσεις μέσα στο παιχνίδι που τόσο παίκτες του Παναθηναϊκού όσο και του Ολυμπιακού έκαναν τάκλιν ακόμα και στους αστυνομικούς. Στη συνάντηση που είχε γίνει για τα μέτρα ασφαλείας και στην οποία είχα δώσει και εγώ το παρών, δεν είχε ειπωθεί κάτι τέτοιο σχετικά με τις αστυνομικές δυνάμεις και μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση η παρουσία τους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Απόστολος Αγιοστρατίτης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης