Εκδήλωση προς τιμήν της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου διοργάνωσε η ελληνική πρεσβεία στη Βαρσοβία. Στην εκδήλωση παρέστη ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Παναγιώτης Μπιτσαξής, ο οποίος βρέθηκε στην Πολωνία για να παρακολουθήσει την πρώτη αναμέτρηση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στη διοργάνωση, και η Ελληνίδα πρόξενος στη Βαρσοβία, Εύη Χαριτίδου.

«Και πέρυσι και φέτος η Ελλάδα ευτύχησε να έχει σημαντικές παρουσίες των εθνικών της ομάδων σε όλο το φάσμα του αθλητισμού. Για το πω στην καθομιλουμένη, οι ελληνικές εθνικές ομάδες ‘’σκίσανε’», δήλωσε ο κ. Μπιτσαξής και συνέχισε: «Όταν η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου περνάει τα σύνορα, μια ‘’ηλεκτρική’’ αντίδραση διαπερνά τη χώρα. Είναι η επίσημη αγαπημένη του ελληνικού λαού και του Έλληνα πολίτη, που δεν θα ξεχάσει, αφού έχει πια στο γονίδιό του, τη νίκη το 2004 στο Euro της Πορτογαλίας. Εύχομαι καλή επιτυχία στην εθνική, αν και είναι ήδη πολύ μεγάλο επίτευγμα το ότι ήδη βρίσκεται στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Ο πρώτος βαθμός που κατέκτησε είναι πολύ σημαντικός. Ευχόμαστε να έχει μια καταπληκτική πορεία την οποία θα παρακολουθήσουμε, θα τη χειροκροτήσουμε και θα είμαστε κοντά της ό,τι κι αν γίνει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, ευχαρίστησε την πρεσβεία και όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης. «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και από τα παιδιά, που ήταν πολύ δύσκολο να παραβρεθούν, λόγω του προγράμματός τους, έστω και αν ήθελαν πάρα πολύ να βρίσκονται κοντά σας», είπε και συμπλήρωσε: «Σας στέλνουν όμως τους θερμούς χαιρετισμούς τους. Η εθνική ομάδα θα προσπαθήσει να κάνει περήφανους για άλλη μια φορά τους Έλληνες».

Επιμέλεια:Xρήστος Μαζάνης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης