Τον ΚΑΟΔ στη Δράμα αντιμετωπίζει αύριο ο Απόλλων Πάτρας, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ των Ανδρών, με τον τεχνικό των Αχαιών, Νίκο Βετούλα να εκφράζει την άποψη ότι η ομάδα του πρέπει να επιβάλει το ρυθμό της και να εκμεταλλευθεί το άγχος των «πράσινων», οι οποίοι «συγκατοικούν» με Τρίκαλα και Πανιώνιο στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ο προπονητής του αχαϊκού συγκροτήματος τόνισε ότι «είναι εξ ορισμού ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που παίζει στην έδρα της. Παρά την βαθμολογική θέση που βρίσκεται, είναι μια σκληρή ομάδα στο αμυντικό κομμάτι και με μεγάλο ροτέισον», ενώ, αναφερόμενος στο «κλειδί» της αναμέτρησης, υπογράμμισε: «Να ανταπεξέλθουμε στη δύναμη και το πάθος των παικτών της Δράμας και να εκμεταλλευτούμε καταστάσεις μέσα στο παιχνίδι, οι οποίες μπορούν να επιφέρουν άγχος στον αντίπαλο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Βετούλας έπλεξε το εγκώμιο του ΚΑΟΔ λέγοντας ότι «είναι μια ανταγωνιστική ομάδα με αθλητικούς παίκτες. Περιμένουμε πίεση από την αντίπαλη ομάδα, επειδή θέλει το παιχνίδι, αλλά θα έχει και άγχος», αλλά αναφέρθηκε και στα σημεία, στα οποία θα στηριχθεί η ομάδα του, υπογραμμίζοντας: «Εμείς θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να επιβάλουμε το ρυθμό μας. Επίσης, να εκμεταλλευτούμε το άγχος του αντιπάλου μας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης